Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Sušilni stroj Candy ROE H11A2TCEX-S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Sušilni stroj Candy ROE H11A2TCEX-S

A-21755
Opis
Sušilni stroj Candy ROE H11A2TCEX-S za popolno izbiro hitrih programov. Candy ponuja široko izbiro hitrih programov, od 30 do 90 minut, primernih za vsakodnevno sušenje. Vsestranski, hiter in zanesljiv, ta sušilni stroj je najboljša rešitev, kako najbolje porabiti čas in denar.
 
RapidÓ. Candy RapidÓ je najhitrejši in najudobnejši sušilni stroj. Zasnovan, da vam na enostaven in pameten način olajša vsakodnevno nego perila. Ima najbolj popolno izbiro 7 hitrih ciklov, krajših od 90 minut.
 
Prihranite čas in energijo. Candy tehnologija omogoča sočasno uporabo sušilnega in pralnega stroja ali drugih aparatov, ne da bi pri tem prišlo do prekomerne porabe energije. Brez omejitev, da doma prihranite čas in energijo.
 
Svet povezanih funkcij. Aplikacija simply-Fi App vam preko omrežja Wi-Fi ponuja široko paleto pametnih funkcij, kot so daljinsko upravljanje, nasveti za sušenje in pregledi stroja.
 
Primeren za vse vrste perila. Preko aplikacije Candy simply-Fi lahko z uporabo tehnologije Smart Touch izbirate med več kot 20 posebnimi programi sušenja, za vse vrste tkanin, tudi najbolj občutljivih.
 
 
Redna cena:
529,90 €
Prihranek:
0,90 € (0,17%)
433,61 €
cena brez DDV
Vaša cena:
529,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaCandy
Energijski razredA++, letna poraba energije 304 kWh
Zmogljivost sušenja11 kg
FunkcijeWoolmark certifikat, možnost zamika vklopa do 24 h, indikator konca programa
DodatnoNapredno upravljanje na daljavo in dodatne vsebine (Wi-Fi + BLE), prozorna s posodo Easycase, nastavljive nogice, hOn aplikacija IoT, Inox boben, 5D elektronika, Šuko vtič
Mere596 x 850 x 611 mm (Š x V x G)
Teža43,7 kg
BarvaBela