Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Palični mešalnik Bosch MSM6M8X1
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Palični mešalnik Bosch MSM6M8X1

A-20910
Opis
Palični mešalnik Bosch MSM6M8X1 se ponaša z inovativnim priključkom za odlično dolgo življenjsko dobo. Inovativna tehnologija keramičnega priključka bo dolgo zagotavljala izjemne zmogljivosti. Zahvaljujoč odličnim lastnostim materiala, keramični priključek prenaša moč motorja na rezila brez obrabe – za razliko od običajnih plastičnih sklopk. To zagotavlja dosledno in zanesljivo delovanje za vsa vaša kulinarična opravila. Zahvaljujoč svoji odpornosti proti obrabi prispeva tudi k večji trajnosti.
 
Hitrost prilagodite z močjo oprijema. Upravljanje z eno roko še nikoli ni bilo bolj priročno: močnejši kot je vaš oprijem, večja je hitrost. To ni samo enostavno in intuitivno, ampak tudi udobno. Izjemno velik vzvod je zasnovan za uporabo z eno roko. Hitrost lahko popolnoma nadzorujete z več prsti ali samo s palcem. Ta prilagodljivost olajša desničarjem in levičarjem nastavitev prave hitrosti.
 
Mešalno nogo, ki jo lahko pomivate v stroju, sprostite z enostavnim klikom. Čiščenje brez napora traja le nekaj sekund. Ko zaključite z mešanjem, mešalno nogo sprostite že z enostavnim klikom. Zdaj jo lahko hitro in enostavno očistite pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.
 
Enostavno odklepanje za enostavno rokovanje. Osupljivo enostaven mehanizem za odklepanje sprosti moč samo, ko ErgoMaster varno držite v roki. Tako kot celotna naprava, je zasnovan za upravljanje z eno roko. Blokada vklopa je integrirana v krmilno ročico in jo je mogoče enostavno odkleniti s kazalcem ali palcem. Ko je odklenjena, lahko začnete prilagajati hitrost s pritiskom na upravljalno ročico. Varnostna sprostitev zagotavlja, da ne bo prišlo do nenamernih zagonov.
 
Praktična posoda za merjenje in mešanje. Pogosto mešate manjše količine? S praktično mešalno/merilno posodo lahko manjše količine sestavin odmerite in zmešate neposredno v posodi. Tako prihranite čas.
 
 
Redna cena:
211,90 €
Prihranek:
37,00 € (17,46%)
143,36 €
cena brez DDV
Vaša cena:
174,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaPalični
Moč1.200 W
DodatnoDinamični nadzor hitrosti za intuitivno nastavitev hitrosti z močjo vašega prijema, prvi keramični priključek na svetu, visokokakovostno ohišje iz nerjavečega jekla, ključavnica vklopa za enostavno rokovanje, ergonomski ročaj z nedrsečim oprijemom, mehkim na dotik, preprosta menjava dodatkov z enostavnim mehanizmom za izmet/klik, enostavno čiščenje delov, ki se jih lahko pomiva v pomivalnem stroju
Priloženo1 x Mešalni lonček z merilno skalo, 1 x Mešalna noga, nerjaveče jeklo, 1 x Metlica za stepanje, 1 x Univerzalni sekljalnik, 1 x Plastičen nastavek za testo, 1 x Plošča za rezanje kock
Mere395 x 60 x 78 mm
Teža3,3 kg
BarvaInox