Hildegard Braukmann EF Losion za oči, 200 ml

Znamka / dobavitelj: Nega obraza Hildegard Braukmann
9,52 €
Cena brez DDV: 7,80 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
Hildegard Braukmann Emosie face Losion za oči, 200 ml. Losion je kozmetični izdelek za pomirjanje in počitek vaših oči. Vsebuje pomirjevalni izvleček plavice ter cvetnih listov vrtnice. Zmanjšuje nabreklost, pomirja, sprošča in daje prijeten občutek svežine. Ne draži oči. Uporaba: Košček vate prepojite z losionom in jo položite na predel oči, ki ga predhodno očistite. Oči imejte zaprte. Izredna kombinacija z uporabo Hildehard Braukmann masko za obraz. Oči sproščajte cca 15 min. Ne sperite. Sestavine/Ingredients so navedene na embala
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: RO1415

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Hildegard Braukmann EF Losion za oči, 200 ml

Hildegard Braukmann Emosie face Losion za oči, 200 ml. Losion je kozmetični izdelek za pomirjanje in počitek vaših oči. Vsebuje pomirjevalni izvleček plavice ter cvetnih listov vrtnice. Zmanjšuje nabreklost, pomirja, sprošča in daje prijeten občutek svežine. Ne draži oči. Uporaba: Košček vate prepojite z losionom in jo položite na predel oči, ki ga predhodno očistite. Oči imejte zaprte. Izredna kombinacija z uporabo Hildehard Braukmann masko za obraz. Oči sproščajte cca 15 min. Ne sperite. Sestavine/Ingredients so navedene na embalaži.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Hildegard Braukmann

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com