Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradni pomivalni stroj Bosch SMI4HCS19E
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vgradni pomivalni stroj Bosch SMI4HCS19E

A-21728
Opis
Vgradni pomivalni stroj Bosch SMI4HCS19E se ponaša z Rackmatic. Po zaslugi trojnega sistema Rackmatic lahko višino zgornje košare enostavno prilagodite za do 5 cm. To lahko naredite tudi, ko je stroj polno naložen. To pomeni še več možnosti prilagajanja in posledično večjo prilagodljivost.
 
Vaš aparat vam prisluhne. Po zaslugi partnerstva s storitvijo Amazon Alexa lahko z vašim pomivalnim strojem tudi glasovno upravljate. Preverite, če je ustrezna funkcija "Home Connect" v okviru aplikacije Alexa na voljo v vaši državi in v vašem jeziku. Vklopite ustrezno funkcijo za vzpostavitev povezave med storitvijo Amazon Alexa in vašim hišnim aparatom.
 
Tihi program Silence. Po zaslugi tihega programa je vaš pomivalni stroj skoraj neslišen. Ob vklopu programa se raven hrupa v vašem pomivalnem stroju avtomatsko zniža na najnižjo možno raven. To je mogoče po zaslugi posebej prilagojenega programa Eco 50 °C, brizganja vode z manjšim pritiskom in podaljšane faze čiščenja.
 
Števec tablet. Ko potrebujete čisto posodo, je pomanjkanje tablet za pomivanje zadnje, kar rabite. Funkcija štetja tabletk v aplikaciji Home Connect spremlja vašo porabo in vas preko potisnega sporočila obvesti, da imate od zadnjega nakupa na voljo le še pet tabletk za pomivanje posode. Preko neposredne povezave lahko priročno naročite nov paket. Končno pomivalni stroj, ki skrbi zase. 
 
Potisna obvestila. Čakanje na pomivalni stroj, da zaključi, je izguba časa in povzroča nepotreben stres. Še posebej za tiste, ki imajo natrpan urnik. Home Connect vam pomaga, da ste bolj produktivni s svojim časom. Če želite, lahko pošljete potisna obvestila iz vašega pomivalnega stroja neposredno v mobilno napravo, s čimer vam je na priročen način posredovano trenutno stanje programa pomivalnega stroja, pa tudi druge koristne informacije. Večopravilnost v hiši in stran od nje je postala nekoliko lažja.
 
 
 
 

rjabosch

Redna cena:
789,00 €
Prihranek:
82,10 € (10,41%)
579,43 €
cena brez DDV
Vaša cena:
706,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
TipVgradni
Energijski razredD, poraba energije 85 kWh
UpravljanjePrikaz faz delovanja Prikaz preostalega časa, spred
Varnostne funkcijeAquaStop, otroška varnostna ključavnica zapora tipk
Sistem košarRackmatic - po višini nastavljiva zgornja košara, VarioPredal, Košare Flex Basket
DodatnoNačin sušenja posode Toplotni izmenjevalec, EcoSilence Drive inverter motor, zaznavanje pralnega sredstva, senzor za vodo in nalaganje posode, primerno za 14 standardnih pogrinjkov, povezane naprave s Home Connect
Širina60 cm
Mere815 x 598 x 573 mm
Teža35.6 kg