Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Hladilnik Gorenje NRR9185DAXL
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 5 let

Hladilnik Gorenje NRR9185DAXL

A-21653
Opis
Hladilnik Gorenje NRR9185DAXL se ponaša z velikim predalom za sadje in zelenjavo. Prostoren predal CrispZone je zasnovan za ohranjanje hranilnih snovi in podaljšanje svežine vaše hrane. Nizka temperatura poveča kakovost vaših izdelkov.
 
Varčevanje z energijo. V primeru daljše odsotnosti lahko hladilnik nastavite tako, da deluje v varčnem načinu, saj so vrata ves čas zaprta.
 
Velika zabava se lahko začne. S funkcijo ConvertActive, lahko s preprostim pritiskom na gumb zamrzovalni predel spremenite v hladilni predel ali veliki predel ZeroZone, s čimer pridobite več prostora za shranjevanje prigrizkov ali pijače.
 
Hitro zamrzovanje. Funkcija FastFreeze zamrzne hrano pri -24 °C, da ohrani večino mineralov v hrani. Po približno 2 dneh se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnega dela se vrne na prvotno nastavitev.
 
Stabilen, tih in vzdržljiv. Inverterski kompresorji so v primerjavi z običajnimi kompresorji tišji, vzdržljivejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagajajo temperaturnim spremembam v notranjosti aparata, na primer ob odpiranju vrat, kar pomeni manj temperaturnih nihanj in boljše pogoje za shranjevanje hrane.
 
 
Redna cena:
1.199,90 €
Prihranek:
351,00 € (29,25%)
695,82 €
cena brez DDV
Vaša cena:
848,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaProstostoječi
TipAmeriški
Energijski razredD, poraba energije 254 kWh
Prostornina hladilnega dela358 l, 2 enojni posodi za steklenice brez varovala, 3 globoke posode, 1 plitva posoda, LED osvetlitev na stropu, Twist ledomat, 4 steklene police, posodica za jajca 2/12
Prostornina zamrz. dela192 l, 3 poličke v vratih zamrzovalnika, 2 predala, 4 steklene police, LED osvetlitev zgoraj
DodatnoLED prikazovalnik, varčevalni program EcoMode, MultiFlow hlajenje v hladilniku, NoFrost Plus, spomin pri izpadu električnega toka, ConvertActive preklop zamrzovalnika v ohlajevalnik, elektronsko upravljanje SensoTech, avtomatsko odtaljevanje hladilnega in zamrzovalnega prostora, indikator za odprta vrata zvočni alarm
Mere915 x 1786 x 670 mm
Teža85 kg
BarvaMetalizirano siva