Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Sušilni stroj Gorenje DNP72GN
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Sušilni stroj Gorenje DNP72GN

A-21475
Opis
Sušilni stroj Gorenje DNP72GN se ponaša z evropsko kakovostjo. Narejeno v EU. Sušilne stroje Gorenje je zasnovala, razvila in proizvedla ekipa strokovnjakov v Evropi, ki na trgu postavlja nove tehnološke trende. Vsak aparat je izdelan skrbno, da najbolje ustreza vašim potrebam.
 
Zdaj lahko varno in brez tveganja posušite najbolj občutljiva oblačila. Perilo najbolje posušite tako, da ga obesite na svež zrak v naravi, zato smo ustvarili program, ki posnema prav to. Z uporabo nižje temperature naš program učinkovito posuši vse vrste perila, vključno z občutljivim perilom in športnimi oblačili.
 
Zmogljiv, a hkrati tih motor. PowerPlusMotor je motor nove generacije z nizkoenergijskim delovanjem. Primeren je za večje količine perila z nizko porabo energije, minimalnim oddajanjem toplote in nizkim nivojem hrupa. Ta motor se uporablja v sušilnih strojih za doseganje boljših učinkov in večje zmogljivosti.
 
Varčna in nežna. Sušilni stroji s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, ki omogoča velike prihranke, poleg tega pa sušijo bolj nežno kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilnem stroju s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skoraj vseh oblačil, hkrati pa preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.
 
Trije koraki in ste pripravljeni. Preprost vmesnik s sredinskim programskim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih; vklopite sušilni stroj, izberite program in pritisnite start! Brez podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev. Vseeno pa imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako kot želite vi.
 
 
Redna cena:
619,90 €
Prihranek:
120,00 € (19,36%)
409,75 €
cena brez DDV
Vaša cena:
499,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaToplotna črpalka
Energijski razredA++, letna poraba 198 kWh
Zmogljivost sušenja7 kg
Funkcije16 programov: Mix suho, Baby, Mix suho za likanje, Prezračevanje, Posteljnina, Bombaž suho za v omaro, Časovni 30 min, Bombaž standard, Srajce, Časovni 90 min, Športna oblačila, Bombaž suho za likanje, Časovni 60 min, Sintetika/mix za likanje, Volna, Spodnje perilo
DodatnoReverzibilno gibanje bobna, enostavno čiščenje filtra, možnost direktnega odtoka AutoDrain, dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir, digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja, LED prikazovalnik, preprost vmesnik, otroška zaščita, nastavitev konca DelayEnd
Mere850 x 600 x 625 mm
Teža46 kg
BarvaBela