Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradna mikrovalovna pečica Samsung MG23A7318CK/E2
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vgradna mikrovalovna pečica Samsung MG23A7318CK/E2

A-21569
Opis
Vgradna mikrovalovna pečica Samsung MG23A7318CK/E2 za okusno in hrustljavo hrano. Uživajte v hrustljavi hrani, kot pri običajni pečici. Funkcija žara (pladenj za hrustljavo pečenje) vam omogoča kuhanje, pečenje in peko hrane na žaru. Tako lahko uživate v najboljšem okusu in teksturi zamrznjene hrane, ki je pripravljena za kuhanje, kot so ribji kotleti ali sveži piščanec. Poleg tega ne potrebuje olja, zato je hrana bolj zdrava.
 
Hitro in enakomerno odtaljevanje sestavin. Hitro odmrzovanje. S hitrim odmrzovanjem odtalite zamrznjeno hrano. Pečica ima možnosti za 5 vrst pogosto uporabljene hrane: meso, perutnina, ribe, zelenjava in kruh. Preprosto izberite vrsto in težo hrane, pečica pa bo izračunala optimalni čas odtaljevanja. Tako boste porabili manj časa za pripravo sestavin in hkrati obdržali hranila.
 
Ujema se z vašim okusom in kuhinjskim interierjem. Vrhunski in raznovrsten vgrajeni videz. Izberite mikrovalovno pečico, ki se popolnoma ujema z vašim okusom in slogom vašega kuhinjskega interierja. Njena vrhunska oblika vključuje brezhibna steklena vrata in elegantno nadzorno ploščo iz stekla na dotik. Poleg tega lahko izbirate med širokim naborom modnih barv. Preprosto izberite najboljšo zase!
 
Enostavno bolj stilsko. Enostavna uporabniška izkušnja. Uživajte v intuitivnem načinu kuhanja s stilom. Nadzorna plošča iz stekla na dotik ima le 6 funkcijskih gumbov, ki jih lahko izberete z dotikom prsta. Ker je povsem iz stekla, se brezhibno zlije s sprednjo stranjo in posnema steklena vrata. S tem ustvari stilski minimalističen videz.
 
Skuhajte okusno hrano v stilu. Izboljšajte svojo kuhinjo in enostavno pripravite hrustljave jedi. Ima vrhunsko obliko in je na voljo v več stilskih barvah. Nadzorna plošča iz stekla na dotik prav tako ponuja intuitiven način kuhanja. Funkcija žara (pladenj za hrustljavo pečenje) vam omogoča kuhanje, pečenje in peko sveže ali zamrznjene hrane na žaru.
 
343,44 €
cena brez DDV
Vaša cena:
419,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSamsung
VrstaVgradna
Moč mikrovalov800 W
Prostornina23 l
FunkcijeUra, različni načini priprave hrane, vklop/Izklop zvoka, 30 sek. Plus, cvrtje z žarom, domača sladica, samodejno kuhanje, samodejni programi, Healthy Cooking funkcija, ohranjanje toplote, otroška zaščita
DodatnoLED zaslon, črno steklo, dotično upravljanje, hitro odmrzovanje, grelnik žara Sheath, Eko način, notranjost iz keramičnega emajla
PriloženoRešetka, oprema za namestitev (okrasni elementi), pladenj za hrustljavo pečenje, oznaka s kratkimi navodili
Mere489 x 275 x 362 mm (zunanja mera), 330 x 211 x 324 mm (notranja mera)
Teža14.5 kg
BarvaČrna