Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralno sušilni stroj AEG LWR85165A
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralno sušilni stroj AEG LWR85165A

A-21485
Opis
Pralno sušilni stroj AEG LWR85165A se ponaša s programom PowerClean. Popolna odstranitev madežev, tudi pri nizkih temperaturah. Program PowerClean uporablja našo tehnologijo vnaprejšnjega mešanja, ki omogoča enakomerno porazdelitev detergenta po oblačilih in s tem zagotavlja temeljito odstranitev madežev v manj kot 1 uri. Obenem čas sušenja prilagodi glede na količino perila. Zagotovljeni idealni rezultati pranja.
 
SpecialCare Wash-to-dry. Tehnologija SpecialCare Wash-to-Dry se prilagodi vsaki vrsti tkanine ter zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje. Ta stroj s certifikatom Woolmark Blue je primeren za pranje in sušenje vsakodnevnih oblačil, občutljivih tkanin in volne. Obenem obnovi vodoodbojnost oblačil za aktivnosti na prostem.
 
AutoDose varuje oblačila in porabi do 60% manj pralnega sredstva. AutoDose odpravi ugibanje, saj s tipali izračuna natančno količino detergenta in mehčalca, pri čemer samodejno porabi le potrebno količino za vsako količino perila. Porabi do 60 % manj detergenta — za priročno izkušnjo pranja, ki zagotavlja, da so bombažna oblačila dlje odporna proti trganju.
 
AEGConnected: Napredna interaktivnost naprav. Z aplikacijo My AEG Care ustvarite lastne nastavitve ter prejmete pametne napotke in predloge. Na napravo lahko pošljete prilagojene cikle pranja in navodila na osnovi vaših preferenc. Uživajte v pametni in učinkoviti negi oblačil preko pametnega telefona.
 
 
Redna cena:
1.609,06 €
Prihranek:
410,06 € (25,48%)
982,79 €
cena brez DDV
Vaša cena:
1.199,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
Energijski razredD, poraba energije 307 kWh
Število vrtljajev1600
Zmogljivost pranja10 kg
Zmogljivost sušenja6 kg
ProgramiEco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, volna/ročno pranje, program za zunanja oblačila, Strojno čiščenje, Quick 20 Wash&Dry 60, Power Clean, Hygiene, izpiranje, ožemanje/črpanje
FunkcijeZaščita proti izlivu, sistem za nadzor penjenja pralnega sredstva
DodatnoSistem motorja permanenti magnet, prostostoječi kombinirani pralno-sušilni, 4 nastavljive nogice, kondenzacijski sušilni stroj, certifikat Woolmark
Mere847 x 597 x 631 mm
BarvaBela