Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradna pečica Gorenje BPS6737E14X
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 5 let

Vgradna pečica Gorenje BPS6737E14X

A-20930
Opis
Vgradna pečica Gorenje BPS6737E14X se ponaša s pirolizo. Pirolitično čiščenje pri izredno visokih temperaturah najbolj učinkovito očisti vašo pečico, da bo le ta brezhibno čista. Za zagotavljanje varnosti se pečica med sami procesom zaklene. Po končanem čiščenju z vlažno krpo preostanke samo obrišete stran.
 
Sedaj lahko uživate v hrustljavi in okusni ocvrti hrani brez dodatnih kalorij. Metoda pečenja z vročim zrakom namreč ne zahteva maščob za doseganje hrustljave zlate skorje. V kombinaciji s posebnim perforiranim pekačem (odvisno od modela), ki zajame jed iz vseh strani, lahko dosežete še bolje rezultate pečenja. Primerno za manjše kose mesa, rib, zelenjave in vnaprej pripravljenih zamrznjenih izdelkov, kot so pomfrit in piščančji medaljončki.
 
Enostavnejši način pečenja s paro. Ta program ustvarja popolno okolje za peko z paro in zagotavlja, da bo vaš kruh popolno vzhajal in imel popolno skorjico. Vse kar morate storiti je, da v plitev pladenj vlijete nekaj vode, izberete program ExtraSteam in pustite pečici, da opravi svoje delo.
 
Za ideje v zadnjem trenutku. OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
 
Najhitrejši način za peko zamrznjenih dobrot. Učinkovit program pečenja je idealna izbira za vso zmrznjeno hrano in predpripravljene jedi.
 
 
Redna cena:
649,90 €
Prihranek:
150,00 € (23,08%)
409,75 €
cena brez DDV
Vaša cena:
499,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaPiroliza
Energijski razredA+
Načini ogrevanjaFastPreheat, Spodnje in zgornje grelo z ventilatorjem, Veliko infra grelo z ventilatorjem, AirFry, Okroglo grelo z dodatkom pare, Spodnje in zgornje grelo z dodatkom pare, Veliko infra grelo, GentleBake, Funkcija pizza, Peka zamrznjenih živil, Odtaljevanje, Piroliza, Pečniška lučka
Prostornina77 l
DodatnoPirolitično čiščenje, štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo, UltraCoolDoorQuadro, neosvetljeni pogrezljivi gumbi, dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+, elektronsko upravljanje temperature, IcodLed programska ura
PriloženoEnonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom s klik sistemom, 1 globok emajliran pekač, 2 plitka emajlirana pekača, mrežna rešetka
Mere595 x 590 x 550 mm
Mere niše560 x 590 x 550 mm (min.)
Teža33.4 kg
Povezani artikli
Steklena posoda za shranjevanje Tefal K3010612

Steklena posoda za shranjevanje Tefal K3010612

Steklena posoda za shranjevanje Tefal K3010512 Clip & Close prostornine 3 l vam bo omogočala, da brez težav pripravite, servirate, shranite in transportirate. Končno lahko uporabite eno posodo za vse vrste uporabe. 100 % nepropustno Borosilikatno steklo odporno na ekstremno visoke temperature (do 420°C), uporabna za zamrzovanje v zamrzovalniku do -40 °C, uporabna v mikrovalovni pečici do 110 °C in pranje v pomivalnem stroju. 

Optimalna zaščita pred razbarvanjem in vonjavami. 100 % tesnenje zaradi tesnilne tehnologije, višji tesnilni tlak zagotavlja optimalno zaščito. 100 % brez vrzeli, brez klic kar omogočata tesnilo in pokrov. Izdelano v Nemčiji. 

Vaša cena: 21,99 €