Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kuhinjska napa AEG DPB3632S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Kuhinjska napa AEG DPB3632S

A-20737
Opis
Kuhinjska napa AEG DPB3632S omogoča hitro in zanesljivo namestitev Best in Class. Za hitro, natančno in „Best-in-Class“ namestitev vaše nove nape uporabite rešitev PerfectFit. Ima za 25 % manj korakov za nameščanje in možnost nameščanja brez orodij, zato je izkušnja prijazna uporabniku, ki delo lahko enostavno opravi sam.
 
Nastavitve nape na zahtevo. Inovativno elektronsko upravljanje omogoča bolj priročno reguliranje funkcij na napi. Od spreminjanja hitrosti ventilatorja do spreminjanja nastavitev osvetlitve, imejte popoln nadzor nad postopkom priprave hrane.
 
Maksimalno filtriranje, vedno znova. Visoko zmogljiv filter, ki ujame in odstrani maščobe in vonjave pri kuhanju. Snemljivi filter je mogoče očistiti v pomivalnem stroju, kar zagotavlja nenehno učinkovitost kuhinjske nape.
 
Kuhinjska napa, na katero se lahko zanesete. Čist zrak v kuhinji s to zmogljivo kuhinjsko napo. Zanesljiv motor pomaga zmanjšati in odstraniti vonjave po hrani.
 
Ledlights za izpopolnjeno pripravo hrane. Funkcija LEDlights porabi veliko manj energije kot druge luči in ima bistveno daljšo življenjsko dobo. Prav tako omogoča boljšo vidljivost med pripravo hrane, da se lahko osredotočite na malenkosti.
 
 
Redna cena:
259,01 €
Prihranek:
50,01 € (19,31%)
171,31 €
cena brez DDV
Vaša cena:
209,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
VrstaIzvlečna
Energijski razredC, letna poraba 57 kWh
Raven hrupa48 - 69 dB(A)
Osvetlitev2x LED bulb
Dodatno3 stopnje hitrosti, Micro switch, gumbi za upravljanje, 2 maščobna filtra, odvod zraka ali kroženje je mogoče, potrebno je namestiti ogleni filter(dodatna oprema)
Širina60 cm
Mere179-179 x 598 x 284 mm
BarvaSiva