Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Samsung WW90CGC04DAELE
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Samsung WW90CGC04DAELE

A-21870
Opis
Pralni stroj Samsung WW90CGC04DAELE se ponaša z učinkovitimi mehurčki. Uživajte v učinkovitem pranju tudi pri nižjih temperaturah. Tehnologija Ecobubble spremeni detergent v mehurčke, zato hitreje prodre v tkanino in odstrani do 24 % več umazanije. Hkrati zmanjša porabo energije do 70 % in zaščiti barvo in teksturo oblačil z do 45,5 % boljšo nego tkanin.
 
Prihranite več z ekološko ozaveščenim pranjem. 10-% dodatno varčevanje energije. Operite oblačila z manj energije in zmanjšajte svoj ogljični odtis. Ponudba Samsung pralnih strojev vključuje modele, ki zagotavljajo -10-% energetsko učinkovitost. Njihove napredne tehnologije pametno optimizirajo učinkovitost pranja in skrajšajo čas pranja ter zmanjšajo porabo energije. Imajo tudi 20-letno garancijo.
 
Pametni prihranki energije. SmartThings AI Energy način. Spremljajte in zmanjšajte porabo energije svojega pralnega stroja. AI Energy način vam omogoča preverjanje porabe energije in oceno vašega računa za elektriko. Za programe, ki delujejo v AI Energy načinu, zmanjša porabo energije do 70 % z uporabo Ecobubble tehnologije za pranje s hladno vodo namesto s toplo in z dodatnim časom cikla.
 
Intenzivno pranje. Namakanje v mehurčkih. Poskrbite za brezhibno čistočo vašega perila, tudi ko je zelo umazano. Funkcija za namakanje v mehurčkih Bubble Soak pomaga odstraniti najrazličnejše trdovratne madeže, ki lahko nastanejo zaradi krvi, čaja, vina, ličil ali trave. Perilo se temeljito namoči v aktivnih mehurčkih, zato se umazanija in madeži razpustijo ter jih je mogoče učinkovito odstraniti. 
 
Odstrani ostanke pralnega sredstva. Predal StayClean. Porabite manj detergenta in opustite nadležno čiščenje predala za pralno sredstvo. Predal StayClean omogoča boljše izpiranje detergenta s posebej oblikovanim sistemom izpiranja z vodo. V predalu za prašek je posledično man ostankov detergenta, zato ostane čist in higieničen.
 
 
474,59 €
cena brez DDV
Vaša cena:
579,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSmasung
Energijski razredA, letna poraba energije 44 kWh
Zmogljivost9 kg
FunkcijeCikel: Eco 40-60, Hitro pranje - 15 min, Posteljnina, Bombaž, Barve, Izpiranje in centrifugiranje, Drum Clean, Higienska para, Mešana oblačila, Sintetika, Intenzivni mraz, Preneseno, Manj mikrovlaken, Volna/občutljivo
DodatnoVgrajen WiFi, LED zaslon, DIT motor, predal StayClean, Ecobubble tehnologija, funkcija Delay End (zakasnitev konca), hitro pranje, intenzivno, Bubble Soak tehnologija, otroška zapora, Drum Clean funkcija, enostavno likanje, Smart Things
Dimenzije600 x 850 x 550 mm
Teža65 kg
BarvaBela