Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pomivalni stroj Bosch SMS6TCI00E
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pomivalni stroj Bosch SMS6TCI00E

A-20046
Opis
Pomivalni stroj Bosch SMS6TCI00E se ponaša s popolnimi rezultati sušenja z manjšo porabo energije. Ko pospravljate iz stroja, so določeni kosi posode, še posebej plastični, še vedno mokri in treba jih je posušiti ročno. Pomivalni stroji PerfectDry zagotavljajo popolne rezultate sušenja, za katere poskrbi patentirana tehnologija Zeolith. Zeolit je naravni mineral, ki uporabi vlago iz faze čiščenja ter jo med fazo sušenja sprosti v obliki toplega in suhega zraka. Tako porabi do 20 % manj energije kot sistem sušenja v običajnem pomivalnem stroju. Po zaslugi funkcije PerfectDry pri pomivalnih strojih s tehnologijo Zeolith ste lahko prepričani, da bo vaša posoda dovolj suha za v omaro.
 
Energetska oznaka A: Najbolj energetsko učinkoviti pomivalni stroji. Ko gre za varčevanje virov in izpolnjevanje najvišjih zahtev pri pomivanju posode, boste morda morali skleniti kompromis. Zaradi našega visoko učinkovitega sistema za varčevanje z energijo, ki temelji na tehnologiji sušenja Zeolith, inovativne izolacije na osnovi pene in pametne elektronike, naši pomivalni stroji dosežejo energijski razred A. Vedno in kadar koli, brez kompromisov, programov in možnosti. Za učinkovite in popolne rezultate pomivanja posode v vseh okoliščinah se lahko zanesete na našo Bosch energijsko oznako A.
 
Flex košare. Prilagodljive košare za prilagodljivo in praktično rešitev za enostavno polnjenje.
 
VarioDrawer: zdaj vaš pomivalni stroj odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti. Včasih v pomivalni stroj zaradi njegove neprilagodljive razporeditve ne morete vstaviti vsega, kar bi želeli. Predal VarioDrawer je dodatna raven na vrhu pomivalnih strojev Activewater, ki to težavo odpravi enkrat za vselej. To je idealno mesto za pribor in majhne kuhinjske pripomočke, kot so zajemalke, metlice za sneg ali celo majhne kavne skodelice. Pri nalaganju posode poskrbi za večjo prilagodljivost in zagotovi več prostora v spodnji košari pomivalnega stroja. Predal VarioDrawer lahko nadomesti tudi košarico za pribor, kar zagotovi dovolj prostora za do 14 pogrinjkov, če gre za pomivalne stroje širine 60 cm, oziroma 10 pogrinjkov, če so to pomivalni stroji širine 45 cm. Zlaganje posode v pomivalni stroj tako postane prilagodljivejše in prijetnejše.
 
Rackmatic. Po zaslugi trojnega sistema Rackmatic lahko višino zgornje košare enostavno prilagodite za do 5 cm. To lahko naredite tudi, ko je stroj polno naložen. To pomeni še več možnosti prilagajanja in posledično večjo prilagodljivost.
 
 
 
rjabosch
Redna cena:
1.269,00 €
Prihranek:
70,00 € (5,52%)
982,79 €
cena brez DDV
Vaša cena:
1.199,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
TipProstostoječi
Energijski razredA, poraba energije 54 kWh
ProgramiŠt. programov - 6: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzivno 70 °C, Kratko 60 °C, Tihi program 50 °C, Favourite
UpravljanjeHome Connect, elektronski prikaz preostalega časa v minutah, prednastavitev časa vklopa: 1 - 24 h, Anti-Fingerprint prevleka
Varnostne funkcijeAquaStop: garancija Bosch v primeru škode nastale zaradi izliva vode – med celotno življenjsko dobo aparata, zaklepanje nastavitev pred otroci, sistem zaščite kozarcev, vklj. lijak za polnjenje soli
Sistem košarFlex košare, VarioPredal, Rackmatic - po višini nastavljiva zgornja košara (3 stopenjsko), kolesca z nizkim trenjem na spodnji košari, Rack Stopper - zaščita pred iztirjenjem spodnje košare, preklopljivi deli v zgornji košari (2x), preklopljivi deli v spodnji košari (2x), odložišče za skodelice v zgornji košari (2x), odložišče za skodelice v spodnji košari (2x)
DodatnoZeolith sušenje, visoko učinkovit sistem za varčevanje z energijo, EfficientDry in toplotni izmenjevalnik, AquaSensor, senzor polnjenja, dozirni asistent, EcoSilence Drive inverterski motor, avtomatsko prepoznavanje čistil, samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja, notranjost iz nerjavečega jekla
Širina60 cm
Mere845 x 600 x 600 mm