Prenosni MP3/MP4 predvajalnik Philips GoGear ViBE SA2VBE04K (4GB)

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (5 ocen)
49,48 €
Cena brez DDV: 40,56 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
Kapaciteta: 4 GB NAND Flash, 1.5" LCD zaslon (128x128), Predvaja: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE, JPEG in BMP, FullSound, Diktafon, RDS FM radio, Brskanje po mapah, USB 2.0 priključek, Philips Songbird, 7digital in Audible podpora, Do 24 ur predvajanja glasbe

Vaš zvesti spremljevalec

Čudovito majhen in kompakten predvajalnik GoGear Vibe s tehnologijo Philips FullSound™ vedno zadane pravi ton. Aplikacija Songbird vam nudi številne zanimive možnosti za raziskovanje glasbe in sinhronizacijo, za še več užitkov pri poslušanju pa poskrbijo kvalitetne in udobne slušalke.

Tehnologija FullSound™ zagotavlja pristno glasbo MP3

Philipsova inovativna tehnologija Fu
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: PCH6510579

S točkami zvestobe do popustov: 5 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Prenosni MP3/MP4 predvajalnik Philips GoGear ViBE SA2VBE04K (4GB)

Kapaciteta: 4 GB NAND Flash, 1.5" LCD zaslon (128x128), Predvaja: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE, JPEG in BMP, FullSound, Diktafon, RDS FM radio, Brskanje po mapah, USB 2.0 priključek, Philips Songbird, 7digital in Audible podpora, Do 24 ur predvajanja glasbe

Vaš zvesti spremljevalec

Čudovito majhen in kompakten predvajalnik GoGear Vibe s tehnologijo Philips FullSound™ vedno zadane pravi ton. Aplikacija Songbird vam nudi številne zanimive možnosti za raziskovanje glasbe in sinhronizacijo, za še več užitkov pri poslušanju pa poskrbijo kvalitetne in udobne slušalke.

Tehnologija FullSound™ zagotavlja pristno glasbo MP3

Philipsova inovativna tehnologija FullSound natančno obnovi zvočne podrobnosti stisnjene glasbe MP3 ter jo močno obogati in izboljša, zato lahko izkusite kakovost kot pri glasbi s CD zgoščenke – popolnoma brez popačenj. Tehnologija FullSound temelji na algoritmu naknadne obdelave zvoka in združuje Philipsovo priznano strokovno znanje na področju reprodukcije glasbe ter zmogljivost digitalne obdelave signala (DSP) zadnje generacije. Rezultat tega so izrazitejši in močnejši nizki toni, okrepljeni vokal, večja jasnost glasbil in bogate podrobnosti. Uživajte v pristni stisnjeni glasbi MP3, ob kateri vas bodo zasrbele pete.

Barvni zaslon za preprosto pomikanje in naslovnice albumov

3.8 cm barvni zaslon vam omogoča enostavno pomikanje po meniju in glasbenih datotekah predvajalnika GoGear. Poleg tega med poslušanjem glasbe na poti lahko tudi brskate po zbirki fotografij.

Audible.com nudi digitalne zvočne knjige in še mnogo več

Audible.com je spletno mesto z največjo izbiro digitalnih zvočnih knjig, revij, radijskih oddaj, komičnih nastopov in drugih vsebin, ki jih lahko prenesete. Knjige lahko poslušate v avtu, telovadnici ali doma. Avtorji in legende berejo lastna dela, slavni igralci pa prebirajo vaša najljubša besedila. Na spletnem mestu Audible.com lahko izbirate med več kot 75.000 naslovi, med katerimi so tudi najnovejše prodajne uspešnice in večno priljubljena klasična dela.

Radio FM s funkcijo RDS in 20 prednastavitvami za več glasbenih možnosti

Radijski podatkovni sistem (RDS) je komunikacijski standard, ki omogoča prenos digitalnih informacij prek radijskega signala FM. Radijski sprejemniki FM s podporo za funkcijo RDS lahko prikazujejo te uporabne informacije, ki vključujejo ime radijske postaje, podrobnosti o programu, naslov in avtorja skladbe, ipd. Želeno postajo lahko kadarkoli shranite kot prednastavljeni kanal predvajalnika GoGear. Na voljo imate 20 prednastavljenih radijskih postaj, kar omogoča hiter dostop do priljubljenih radijskih postaj, ne da bi morali vsakič ročno poiskati njihovo frekvenco.

Glasovno snemanje česarkoli in kadarkoli

Funkcija glasovnega snemanja spremeni predvajalnik GoGear v priročen diktafon. Poleg predvajanja glasbe ali poslušanja radia lahko snemate opombe ali opomnike za službo ali šolo, nakupovalne sezname in telefonske številke - in celo besedila pesmi. Pritisnite gumb za snemanje in govorite v vgrajeni mikrofon, da glasovna sporočila stisnete in shranite v notranji ali zunanji pomnilnik. S funkcijo glasovnega snemanja pridobite zmogljiv in prenosen diktafon, ki ga lahko uporabljate vedno in povsod.

Philips Songbird - preprost program za iskanje, predvajanje in sinhronizacijo

Philips Songbird je preprost program, ki je priložen predvajalniku GoGear in omogoča iskanje in predvajanje vse vaše predstavnosti ter njeno sinhronizacijo s predvajalnikom Philips GoGear. Njegove intuitivne in zmogljive funkcije upravljanja glasbe omogočajo odkrivanje novih izvajalcev in glasbenih slogov neposredno v programu prek glasbenih in predstavnostnih trgovin, storitev in spletnih mest. Predvajajte svojo knjižnico in predstavnost iz interneta in jo preprosto sinhronizirajte iz računalnika v predvajalnik Philips GoGear.

Enostavni in intuitivni uporabniški vmesnik s prikazom naslovnice albumov

Enostavni in intuitivni uporabniški vmesnik predvajalnika GoGear deluje s pomočjo napredne navigacijske tehnologije. Ta ne zagotavlja samo hitre in tekoče navigacije, temveč poskrbi tudi za prijetno večpredstavnostno doživetje, ki ga lahko zelo hitro obvladate. Pametne funkcije, kot je prikazovanje naslovnic albumov, ki so vstavljene v glasbene datoteke, še izboljšajo vaše doživetje ter vas spomnijo na stare dobre čase, ko ste ob poslušanju glasbe v rokah držali naslovnico CD-ja ali plošče in si jo ogledovali.

Prikaz map omogoča organiziranje in ogled predstavnostnih datotek kot na računalniku


Izbirni prikaz map predvajalnika GoGear vam omogoča ogled vseh datotek v predvajalniku kot na računalniku. Ko izberete Prikaz map, lahko podprto datoteko (na primer skladbo, sliko ali videoposnetek) odprete tako enostavno, kot bi izbrali datoteko in pritisnili gumb za predvajanje.

Mehki gumijasti ušesni vstavki za udobno poslušanje

Mehki gumijasti ušesni vstavki omogočajo udobno poslušanje glasbe. Mehak gumijast pokrovček zaobjame ušesni vstavek in se nežno prilagodi obliki in velikosti ušesa. S to mehko blazinico je so postale neudobne slušalke le še stvar preteklosti.


* Pomnilniška zmogljivost je izračunana pri 4 minutah na skladbo in kodiranju WMA 64 kb/s ali MP3 128 kb/s.
* Dejanska hitrost prenosa se lahko razlikuje glede na operacijski sistem in konfiguracijo programske opreme.
* 1 GB = 1 milijarda bajtov; razpoložljiva pomnilniška zmogljivost bo manjša.


  • Kapaciteta in tip pomnilnika: 4 GB NAND Flash
  • Ohišje iz robustnega in vzdržljivega aluminija
  • Predvaja formate: MP3, WAV, WMA, FLAC, APE, JPEG in BMP
  • Oglejte si svoj najljubši filmski posnetek, medtem ko ste na poti
  • Visoko-kvaliteten barvni LCD zaslon (128 x 128 točk)
  • 1.5-palčni (3.81 cm) LCD zaslon za enostavno iskanje albumov s slikami
  • FullSound tehnologija izboljša kvaliteto zvoka MP3 datotek
  • RDS FM radijski sprejemnik z do 20 prednastavljenimi postajami
  • Snemalnik glasu za opombe ali snemanje česarkoli in kadarkoli (diktafon)
  • Velika izbira dodatnih vsebin iz 7digital, Napster, Audible portalov
  • Brskanje po mapah za organizicijo in ogled datotek kot na računalniku
  • Philips Songbird: enostaven program za raziskovanje, predvajanje in sinhronizacijo
  • Smart Shuffle funkcija za predvajanje najprej priljubljenih vsebin
  • Predvajanje JPEG in BMP fotografij s funkcijo diaprojekcije
  • Izenačevalnik frekvenc za optimalno nastavitev zvoka
  • Nastavitve izenačevalnika: Funk, Hip Hop, Jazz, Rock, Techno, Classical
  • Enostaven in inovativen vmesnik s prikazom slike albuma
  • Stereo slušalke z mehkimi gumijastimi ušesnimi čepki za udobno poslušanje
  • Do 24 ur predvajanja glasbe ali do 4 ure predvajanja videa
  • Neposredno polnjenje iz računalnika preko USB priključka
  • Vgrajen Li-polimerski akumulator (240 mAh)
  • Dimenzije naprave (ŠxVxG): 66.8 x 11.5 x 44.0 mm
  • Teža naprave: 0.038 kg
  • Garancija: 1 leto

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (5 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Philips

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 5 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com