Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Candy HE 128TXME/1-S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Candy HE 128TXME/1-S

A-21047
Opis
Pralni stroj Candy HE 128TXME/1-S se ponaša z Ultra Hygiene. Novi Ultra Hygiene natančno ve, kako skrbeti za vaša oblačila. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu Hygiene-pro lahko izkoristite prednosti 4 namenskih programov, namenjenih dezinfekciji vašega perila z globinskim čiščenjem. Poleg odličnih zmogljivosti pranja vam pralni stroj Ultra Hygiene omogoča tudi varčevanje z energijo, saj se uvršča v energijski razred A.
 
Izboljšajte svojo izkušnjo pranja. Smart Touch je Candyjeva NFC tehnologija povezave preko pametnega telefona. Aparatu doda nove funkcije, vam pošilja koristne nasvete in vas vodi pri odpravljanju morebitnih težav.
 
Maksimalna prilagodljivost. Z zamikom vklopa bo perilo pripravljeno, ko vi to želite. Omogoča vam programiranje začetka pralnega cikla z zamikom največ 24 ur. Sedaj vas ne bo več skrbelo, da se bo mokro perilo, ki bo dalj časa ostalo v stroju, navzelo neprijetnega vonja. In prihranili boste pri porabi energije, saj boste pranje lahko programirali za ure, ko je elektrika cenejša.
 
Tih in učinkovit. Candy uporablja samo inverterske motorje najnovejše generacije, ki zmanjšujejo hrup in vibracije na eno najnižjih ravni na trgu. Dolgotrajna zmogljivost z nizko porabo energije.
 
Manj vpliva na okolje. Naši stroji zmanjšujejo količino porabljene električne energije in tako je vpliv na okolje manjši. Občutljivi senzorji teže zaznajo količino in težo perila v stroju in samodejno prilagodijo porabo vode in električne energije.
 
 
327,79 €
cena brez DDV
Vaša cena:
399,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaCandy
Energijski razredA, letna poraba 47 kWh
PolnJenjeSrednje
Število vrtljajev1200
Zmogljivost8 kg
ProgramiMožnosti zamika vklopa do 24h
DodatnoDodatne vsebine in upravljanje z bližino (NFC), detektor teže, sistem Hygiene-Pro, statistika o pralnih navadah, nasveti in priporočila za popolno pranje perila, sistem Hygiene-Pro MPS Lite, Aplikacija IoT simply-Fi, Šuko vtič, Inverter BPM motor
Mere60 x 85 x 53 cm (Š X V X G)
Teža64 kg
BarvaBela