GARMIN navigacija EDGE 705 HR+CAD

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (2 ocen)
Znamka / dobavitelj: Navigacija Garmin
357,36 €
Cena brez DDV: 292,92 €
36 x 12,4 €
hiter kredit do 84 obrokov

Garmin Edge 705 HR+CAD - kolesarski GPS z uporabo kartografije Edge 705 HR ima velik barvni TFT zaslon (diagonala 5.6 cm) in omogoča navigacijo z uporabo kartografije. Premikanje po menijih in karti je enostavno s 4-smerno tipko za enoročno upravljanje naprave. Naprava ima microSD razširitveno mesto za uporabo pomnilniških kartic microSD s podrobno cestno ali topografsko kartografijo. Kolesarski osebni trener ima visoko odziven GPS sprejemnik in s tem zagotavlja kar najbolj natančne in pravilne podatke. Naprava je vodotesna in deluje v vseh pogojih, tudi najtežjih. Edge vas ne bo pustil na cedilu ne glede na to, ali kolesarite m


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: EL753759067007

S točkami zvestobe do popustov: 36 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

GARMIN navigacija EDGE 705 HR+CAD

Garmin Edge 705 HR+CAD - kolesarski GPS z uporabo kartografije Edge 705 HR ima velik barvni TFT zaslon (diagonala 5.6 cm) in omogoča navigacijo z uporabo kartografije. Premikanje po menijih in karti je enostavno s 4-smerno tipko za enoročno upravljanje naprave. Naprava ima microSD razširitveno mesto za uporabo pomnilniških kartic microSD s podrobno cestno ali topografsko kartografijo. Kolesarski osebni trener ima visoko odziven GPS sprejemnik in s tem zagotavlja kar najbolj natančne in pravilne podatke. Naprava je vodotesna in deluje v vseh pogojih, tudi najtežjih. Edge vas ne bo pustil na cedilu ne glede na to, ali kolesarite med visokimi stolpnicami ali po gozdnatih dolinah. Edge 705 HR spremlja hitrost, razdaljo, srčni utrip, vzpone in spuste, nadmorsko višino in čas ter med vadbo izrisuje višinski profil prevožene proge. Podatke in kartografijo prikazuje na več prikazih zaslona, ki jih lahko samodejno zamenjuje. Edge 705 HR je združljiv s programom Training Center in spletno stranjo Garmin Connect. S programom Training Center lahko shranjujete in analizirate podatke o treningu, ravno tako pa tudi načrtujete vadbo. Garmin Connect je spletna stran, namenjena analizi, shranjevanju in izmenjavi podatkov. Tu lahko shranjujete vaše opravljene poti in treninge, jih urejate ter jih posredujete ali omogočite ogled drugim uporabnikom spletne aplikacije Garmin Connect. Edge 705 HR podpira tudi brezžično tehnologijo ANT+ Sport, ki omogoča povezavo s senzorjem srčega utripa, senzorjem hitrosti / kadence GSC 10 in tudi povezavo združljivih senzorjev moči drugih proizvajalcev. ANT brezžična tehnologija omogoča tudi komunikacijo z drugo Edge 705 napravo za izmenjavo shranjenih točk, prog, rut in treningov.

Lastnosti: o vgrajena polnilna litij-polimer baterija / avtonomija do 15 ur, o barvni TFT zaslon diagonale 5,6 cm, o število točk na zaslonu: 176 x 220, o mere: 5,1 cm x 10,9 cm x 2,5 cm, o teža: 105 g, o microSD razširitveno mesto, o ANT brezžična tehnologija: omogoča povezavo s senzorjem srčnega utrpa, senzorjem hitrosti / kadence GSC 10, združljivih senzorjev moči (drugi proizvajalci), komunikacijo med dvema napravama edge 705, o samodejna navigacija, izračun poti s cestno kartografijo, o “track to route” – omogoča pretvorbo narejene sledi v ruto in navigacijo po tej ruti, o izračun porabljenih kalorij, o prikaz srčnega utripa: trenutni, povprečni in najvišji, o tekmovalni krogi: nastavite si progo, na kateri vsak trenutek spremljate vse relevantne podatke, o alarm: srčni utrip, ritem poganjanja, tempo, čas, razdalja, intervalni trening, o interni pomnilnik za do 1.000 krogov, o možnost uporabe virtualnega partnerja, o nastavitev AutoPause samodejno vklopi in izklopi štoparico glede na nastavljeno hitrost, o barometrični višinomer, o združljiv s programom Training Center in spletno stranjo Garmin Connect, o vodoodporen po standardu IEC 60529, IPX7 (potopljivo do enega metra do 30 minut), Osnovni komplet: Edge 705 HR, senzor srčnega utripa, kolesarski nosilec, USB kabel, 220V napajalnik, navodila za uporabo.

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (2 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Garmin

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 2 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com