Avtoradio Alpine CDE-111R

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (1 ocene)
Znamka / dobavitelj: Avtoakustika Alpine
140,04 €
Cena brez DDV: 114,79 €
12 x 14,07 €
hiter kredit do 84 obrokov
Avtoradio Alpine CDE-101R je povsem nov model za leto 2009, ki predstavlja vstopni model v svet vrhunske avtoakustike, kamor izdelki podjetja Alpine nedvomno tudi sodijo. S prepoznavnim izgledom ter velikim okroglim gumbom ostaja nezgrešljivo zvest Alpine oblikovalskim smernicam, z močjo 4 x 50 Watt High Power ojačevalnika pa bo iz vaših zvočnikov iztisnil neverjetno čist in glasen zvok. Avto radio Alpine CDE-101R predvaja tudi MP3, WAV in AAC datoteke s CD-ja ali preko USB vhoda na prednji strani, kamor lahko priključite USB ključ, MP3 predvajalnik ali zunanji disk. Na voljo vam je obilica možnosti zvočnih nastavit
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AD1146954

S točkami zvestobe do popustov: 14 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Avtoradio Alpine CDE-111R

Avtoradio Alpine CDE-101R je povsem nov model za leto 2009, ki predstavlja vstopni model v svet vrhunske avtoakustike, kamor izdelki podjetja Alpine nedvomno tudi sodijo. S prepoznavnim izgledom ter velikim okroglim gumbom ostaja nezgrešljivo zvest Alpine oblikovalskim smernicam, z močjo 4 x 50 Watt High Power ojačevalnika pa bo iz vaših zvočnikov iztisnil neverjetno čist in glasen zvok. Avto radio Alpine CDE-101R predvaja tudi MP3, WAV in AAC datoteke s CD-ja ali preko USB vhoda na prednji strani, kamor lahko priključite USB ključ, MP3 predvajalnik ali zunanji disk. Na voljo vam je obilica možnosti zvočnih nastavitev s sistemom "BassEngine", ki vključuje tudi visokoprepustni filter, s katerim boste zvočnike lahko razbremenili najnižjih basov. Za vse, ki želijo svoj avdio sistem razširiti z uporabo dodatnih ojačevalcev, je tu en par RCA predizhodov z možnostjo ločenega uravnavanja glasnosti nizkotonca.

Z nakupom dodatnih modulov se uporabnost radia lahko še razširi na upravljanje iPoda, Aux vhod ali prostoročno Bluetooth telefonijo. S svojo zeleno osvetlitvijo bo radio Alpine CDE-101R še posebej primeren sopotnik za vozila s takšno barvo osvetlitve armaturne plošče.



Znamka: Alpine
Model: CDE-101R
Podprti formati: MP3/WMA/AAC
FM sprejemnik: Max Tune Tuner, 18xFM/6xMW/6xLW
Izhodna moč: 4 x 50, MOSFET
Izenačevalnik zvoka: BassEngine
D/A pretvorba: 1-bit DAC
Vhodi: USB spredaj
Izhodi: 1x RCA predizhod
Bluetooth povezava: Opcijsko - z nakupom dodatnega modula
Vrsta zaslona: Segmentni LCD
Barva zaslona: Bela
Barva tipk: Zelena
Barva avtoradia: Črna
Priložen daljinski upravljalnik: NE
Ostalo:

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (1 ocene)
  • Znamka / dobavitelj: Alpine

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 1 ocene

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com