Avtoradio Alpine CDE-112Ri

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (2 ocen)
Znamka / dobavitelj: Avtoakustika Alpine
152,40 €
Cena brez DDV: 124,92 €
12 x 15,19 €
hiter kredit do 84 obrokov
Avtoradio Alpine CDE-112Ri je povsem nov model za leto 2010 ki predstavlja vaša vrata v svet vrhunske avtoakustike, kamor izdelki podjetja Alpine nedvomno tudi sodijo. S prepoznavnim izgledom ter velikim okroglim gumbom ostaja nezgrešljivo zvest Alpine oblikovalskim smernicam, z močjo 4 x 50 Watt High Power ojačevalnika pa bo iz vaših zvočnikov iztisnil neverjetno čist in glasen zvok. Avto radio Alpine CDE-112Ri predvaja tudi MP3, WAV in AAC datoteke s CD-ja ali preko USB vhoda na prednji strani, kamor lahko priključite USB ključ, MP3 predvajalnik ali zunanji disk. Posebnost avtoradia je vgrajena "Full Speed" po
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AD1146956

S točkami zvestobe do popustov: 15 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Avtoradio Alpine CDE-112Ri

Avtoradio Alpine CDE-112Ri je povsem nov model za leto 2010 ki predstavlja vaša vrata v svet vrhunske avtoakustike, kamor izdelki podjetja Alpine nedvomno tudi sodijo. S prepoznavnim izgledom ter velikim okroglim gumbom ostaja nezgrešljivo zvest Alpine oblikovalskim smernicam, z močjo 4 x 50 Watt High Power ojačevalnika pa bo iz vaših zvočnikov iztisnil neverjetno čist in glasen zvok. Avto radio Alpine CDE-112Ri predvaja tudi MP3, WAV in AAC datoteke s CD-ja ali preko USB vhoda na prednji strani, kamor lahko priključite USB ključ, MP3 predvajalnik ali zunanji disk. Posebnost avtoradia je vgrajena "Full Speed" podpora za iPhone in iPod predvajalnike. Na voljo vam je obilica možnosti zvočnih nastavitev s sistemom "BassEngine", ki vključuje tudi visokoprepustni filter, s katerim boste zvočnike lahko razbremenili najnižjih basov. Za vse, ki želijo svoj avdio sistem razširiti z uporabo dodatnih ojačevalcev, sta tu dva para RCA predizhodov z možnostjo ločenega uravnavanja glasnosti nizkotonca.

Z nakupom dodatnih modulov se uporabnost radia lahko še razširi na dodatni Aux vhod ali prostoročno Bluetooth telefonijo. Z možnostnjo izbire med štirimi načini osvetlitve tipk  (modro-rdeča, rdeča-rdeča, zelena-zelena in oranžna-rdeča) boste avtoradio Alpine CDE-112Ri enostavno prilagodili osvetlitvi vašega vozila.



Znamka: Alpine
Model: CDE-112Ri
Podprti formati: MP3/WMA/AAC
FM sprejemnik: Max Tune Tuner, 18xFM/6xMW/6xLW
Izhodna moč: 4 x 50, MOSFET
Izenačevalnik zvoka: BassEngine
D/A pretvorba: 1-bit DAC
Vhodi: USB spredaj, iPod preko Full Speed kabla
Izhodi: 2x RCA predizhod
Bluetooth povezava: Opcijsko - z nakupom dodatnega modula
Vrsta zaslona: Segmentni LCD
Barva zaslona: Bela
Barva tipk: 4 kombinacije na izbiro
Barva avtoradia: Črna
Priložen daljinski upravljalnik: NE
Ostalo:

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (2 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Alpine

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 2 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com