Avtoradio Alpine CDA-9886R

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (1 ocene)
Znamka / dobavitelj: Avtoakustika Alpine
354,81 €
Cena brez DDV: 290,83 €
36 x 12,31 €
hiter kredit do 84 obrokov
Avtoradio Alpine CDA-9886R je nov model letnika 2008 in sodi v sam vrh ponudbe kvalitetnih izdelkov znamke Alpine. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Posebnost radia je izjemen "BioLite" barvni LCD zaslon, ki vam bo v dveh vrsticah prikazoval vse pomembne informacije, ki jih boste lahko razločno prebirali ob vsakršnih svetlobnih pogojih. S pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pesem, ki si jo
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AD1146145

S točkami zvestobe do popustov: 35 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Avtoradio Alpine CDA-9886R

Avtoradio Alpine CDA-9886R je nov model letnika 2008 in sodi v sam vrh ponudbe kvalitetnih izdelkov znamke Alpine. Prepoznaven izgled z velikim "Rotary Encoder" okroglim gumbom za lažje upravljanje, močan 4 x 50 W High Power integrirani ojačevalnik in morje uporabnih funkcij, vse to so lastnosti, ki vas skupaj z vrhunskim zvokom ne bodo pustile hladne. Posebnost radia je izjemen "BioLite" barvni LCD zaslon, ki vam bo v dveh vrsticah prikazoval vse pomembne informacije, ki jih boste lahko razločno prebirali ob vsakršnih svetlobnih pogojih. S pomočjo edinstvene "QuickSearch" funkcije pa boste brez težav poiskali točno tisto pesem, ki si jo tisti trenutek želite slišati. Avto radio Alpine CDA-9886R predvaja MP3, WMA in AAC tipe datotek, poleg tega pa vam na zadnji strani nudi tudi USB priključek, kamor lahko priklopite vaše USB ključke ali prenosne MP3 predvajalnike in glasbo predvajate neposredno z njih. Za natančno nastavitev zvoka vam je na voljo "Bass Engine EQ", ki vam s svojim širokim naborom nastavitev kretnic in izenačevalnika ne bo pustil dvoma, da upravljate z vrhunskim izdelkom. Alpineov "MAX TUNE" radijski sprejemnik skrbi za čist sprejem radijskih postaj, za vse, ki pa želijo svoj avdio sistem razširiti z uporabo dodatnih ojačevalcev, so tu na voljo trije pari RCA predizhodov z možnostjo ločenega uravnavanja glasnosti izhoda za subwoofer. RCA predizhodi so visokonapetostni (4V) izhodi, kar pomeni, da boste iz vaših ojačevalnikov lahko iztisnili več kvalitetnega zvoka ob močno zmanjšanih šumih. Z nakupom dodatnih modulov se uporabnost radia lahko še razširi na upravljanje iPoda in prostoročno Bluetooth telefonijo. S svojo zapeljivo modro ali rdečo osvetlitvijo bo radio Alpine CDA-9886R izstopal ob montaži v prav vsako vozilo, prav tako pa je tudi priložen brezžični daljinski upravljalnik.


ALPINE CDA-9886R
Predvaja: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, AAC
Maksimalna izhodna moč: 4 x 50W High Power
Radijski sprejemnik: MAX TUNE sprejemnik, 18 mest za FM postaje, RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT
Vhodi: USB priključek na zadnji strani
Izhodi: 3x RCA predizhod (4 Volt), ISO konektor
Barva: srebrna
Osvetlitev: barva tipk nastavljva modra ali rdeča, BioLite visokoresolucijski grafični zaslon
Izenačevalnik: visokoprepustni filter (80/120/160Hz), ločena nastavitev frekvence in nivoja za visoke in nizke tone, nastavite širine ojačanja za nizke tone, nastavitev nivoja subwooferja
Dodatno: priložen daljinski upravljalnik, "Rotary Encoder" okrogli gumb, "Quick Search" funkcija za iskanje pesmi, 24-Bit DSP z integriranim DAC, 0 Bit Mute, nastavljiv nivo glasnosti nizkotonca (predizhod), odstranljiva prednja plošča, predpriprava za upravljanje z iPodom (dodatni dokupljivi kabel), predpriprava za Bluetooth (z dokupljivim modulom), predpriprava za AUX-in (dokupljiv kabel, mini-Jack priključek)

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (1 ocene)
  • Znamka / dobavitelj: Alpine

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 1 ocene

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com