SP PC hladilno stojalo za notesnik SL-7461-SBK

28,96 €
Cena brez DDV: 23,74 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
Praktično stojalo za notebook s hlajenjem , ki se ponaša z integriranim 2000rpm ventilatorjem, zagotavlja optimalno zaščito pred pregrevanjem. Zahvaljujoč bolj naravnemu pretoku zraka, je to osnova, da notebook učinkovito ohladi in tako podaljša njegovo življenjsko dobo na dolgi rok. Podstavek je namenjen za velikosti notebookov od 11,4 "do 15,4", lahko ga tudi zavrtimo za 360 °. Poleg tega je višino stojala mogoče prilagoditi v šestih korakih, medtem ko napeljava na vrhu zagotovi, da notebook ostane varno na svojem mestu. Stojalo z ventilatorjem deluje na USB pogon. Kabel USB se
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: RO550

S točkami zvestobe do popustov: 3 točke.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

SP PC hladilno stojalo za notesnik SL-7461-SBK

Praktično stojalo za notebook s hlajenjem , ki se ponaša z integriranim 2000rpm ventilatorjem, zagotavlja optimalno zaščito pred pregrevanjem. Zahvaljujoč bolj naravnemu pretoku zraka, je to osnova, da notebook učinkovito ohladi in tako podaljša njegovo življenjsko dobo na dolgi rok. Podstavek je namenjen za velikosti notebookov od 11,4 "do 15,4", lahko ga tudi zavrtimo za 360 °. Poleg tega je višino stojala mogoče prilagoditi v šestih korakih, medtem ko napeljava na vrhu zagotovi, da notebook ostane varno na svojem mestu. Stojalo z ventilatorjem deluje na USB pogon. Kabel USB se ahko zloži v notebook stojalo, če se ne uporablja. Notebook stojalo za hlajenje je mogoče zložiti skupaj s čimer je kompakten za lažji prevoz.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Speed-Link

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com