Svetlobna terapija Genial light

star_rate star_rate star_rate star_rate star_outline
4,00 (1 ocene)
Znamka / dobavitelj: Počutje in regeneracija Elite
97,04 €
Cena brez DDV: 79,54 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

Izboljšajte počutje s svetlobno terapijo. Genial light je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje.

Enostavno nadomestite naravno svetlobo

Genial light je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo. Posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žarčenja (približno 10 000 luksov). Uporabljate jo lahko med branjem, pisanjem, telefoniranjem, doma ali v službi. Svetlobna terapija je posebej pomembna v manj jasnih dneh in letnih časih. Zadovolji življenjsko potrebo po svetlobi in pozitivno vpliva na naše splošno dobro počutje in razp


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: NO67220

S točkami zvestobe do popustov: 10 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Svetlobna terapija Genial light

Izboljšajte počutje s svetlobno terapijo. Genial light je naprava, ki proizvaja svetlobo, ki jo še kako potrebujemo za dobro počutje.

Enostavno nadomestite naravno svetlobo

Genial light je učinkovito in praktično sredstvo, s pomočjo katerega nadomestimo naravno svetlobo. Posnema naravno sončno svetlobo brez škodljivega UV žarčenja (približno 10 000 luksov). Uporabljate jo lahko med branjem, pisanjem, telefoniranjem, doma ali v službi. Svetlobna terapija je posebej pomembna v manj jasnih dneh in letnih časih. Zadovolji življenjsko potrebo po svetlobi in pozitivno vpliva na naše splošno dobro počutje in razpoloženje.

Izboljšajte spanec, dvignite razpoloženje in premagajte spomladansko utrujenost

Svetlobna terapija je namenjena vsem tistim, ki se zavedate prednosti in zdravstvenih učinkov svetlobne terapije. Svetlobna terapija namreč pomaga pri zdravljenju sezonske čustvene motnje, izboljša spanec, razpoloženje in deluje kot naravni antidepresiv, koristna pa je tudi v boju proti spomladanski utrujenosti.

Nekaj koristnih informacij o svetlobni terapiji

  • Svetloba in njena intenzivnost znatno vplivata na vse naše najpomembnejše procese. Če nismo deležni dovolj svetlobe, se v določenem časovnem obdobju reakcijski čas našega telesa in možganov zniža.
  • Jeseni in pozimi se dnevi krajšajo in v teh letnih časih, ko se količina sončnega sevanja zmanjšuje, se simptomi, ki so posledica pomanjkanja svetlobe, okrepijo. Klasična umetna razsvetljava v zgradbah je nezadostna, da bi nadomestila ta primanjkljaj naravne svetlobe. Posledice takšnega stanja lahko vodijo v malodušje, pomanjkanje energije, nespečnost ali potrtost kot tudi različne simptome, ki jih imenujemo »depresija«.
  • Izpostavljenost svetlobi sestoji iz uporabe izvora svetlobe z visoko vrednostjo luksov, kar je podobno naravni sončni svetlobi. Z rednim izpostavljanjem viru svetlobe z visoko jakostjo osvetlitve v daljšem časovnem obdobju se simptomi sezonskih emocionalnih motenj, zmanjšajo ali celo izginejo, ne da pri tem jemali kakršnakoli zdravila.
  • Luks je enota za merjenje svetlobe. Na primer: sončen poletni dan ustreza približno 50.000 luksom, medtem ko je običajna svetlobna intenzivnost v notranjem prostoru le okrog 500 luksov.

Tehnične podrobnosti:

  • Neprekinjeno delovanje (h): 8000
  • Osvetljenost (luks): 10.000
  • Vrsta svetlobnih cevi: 2 x 36 W
  • Velikost osvetljene površine (cm): 47 x 34
  • Stopnje intenzivnosti: 1
  • Velikost izdelka (cm): 38,5x14,5x51,5
  • Moč (W): 72
  • Napetost (V): 220-240
  • Frekvenca (Hz): 50
  • Teža (kg): 3,85

Garancija:  2 leti

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_border
    4,00 (1 ocene)
  • Znamka / dobavitelj: Elite

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_border
4,00 na podlagi 1 ocene

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com