TREC MCT Gold

10,56 €
Cena brez DDV: 9,64 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

MCT olje je prav posebna oblika maščob, ki se hitro in učinkovito vsrka v telo kot energetska zaloga za med intenzivno vadbo. Zaradi svoje zgradbe (MCT-medium chain triglycerides) samo 6-12 atomov, se vsrkajo zlahka in ne obremenjujejo prebavnega sistema. Ker so kalorično zelo polni, telesu zagotavljajo veliko boljši vir energije kot ogljikovi hidrati ali beljakovine. To je še posebej koristno za vse športnike, katerih aktivnost traja dlje časa. Vnos MCT olja ščiti glikogenske zaloge in mišice pred katabolizmom, hkrati pa poveča izločanje anabolnih hormonov. Posebej je tudi priporočljivo na ketogenih


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: THE176

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

TREC MCT Gold

MCT olje je prav posebna oblika maščob, ki se hitro in učinkovito vsrka v telo kot energetska zaloga za med intenzivno vadbo. Zaradi svoje zgradbe (MCT-medium chain triglycerides) samo 6-12 atomov, se vsrkajo zlahka in ne obremenjujejo prebavnega sistema. Ker so kalorično zelo polni, telesu zagotavljajo veliko boljši vir energije kot ogljikovi hidrati ali beljakovine. To je še posebej koristno za vse športnike, katerih aktivnost traja dlje časa. Vnos MCT olja ščiti glikogenske zaloge in mišice pred katabolizmom, hkrati pa poveča izločanje anabolnih hormonov. Posebej je tudi priporočljivo na ketogenih dietah, saj se pretvarja v ketone in pa za posameznike, ki imajo težave s pridobivanjem telesne teže- »hardgainerje«, ki z vnosom MCT olja na zdrav način povečajo dnevni vnos kalorij, ki je odločilen za pridobivanje mišične mase.

MCT Gold je farmakološko prečiščen in vsebuje le vrhunsko kvalitetno MCT olje, ki omogoča optimalno vsrkanje in najboljše rezultate.

Osnovne lastnosti

  • Popularnost med podobnimi ponudbami: 12 mesto.
  • Znamka / dobavitelj: TREC Nutrition

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com