LCD TV sprejemnik Sony KDL-37EX521

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (6 ocen)
Znamka / dobavitelj: Dodatki za televizorje Sony
597,79 €
Cena brez DDV: 489,99 €
36 x 20,4 €
hiter kredit do 84 obrokov
Domače razvedrilo izboljšajte z LED-zaslonom in storitvijo Internet TV. 94 cm/37-palčni televizor Edge LED Full HD s funkcijo X-Reality, storitvijo Internet Video, Skype™ in pametnimi senzorji.

Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 uživajte v izredno podrobni sliki. Edge LED za visok kontrast slike - Privoščite si izboljšano intenzivnost barv, visok kontrast in večjo energijsko učinkovitost zaslona tanke zasnove. Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti. Pripravljeno z


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: LOCBVC7QZ6E8

S točkami zvestobe do popustov: 60 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

LCD TV sprejemnik Sony KDL-37EX521

Domače razvedrilo izboljšajte z LED-zaslonom in storitvijo Internet TV. 94 cm/37-palčni televizor Edge LED Full HD s funkcijo X-Reality, storitvijo Internet Video, Skype™ in pametnimi senzorji.

Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 uživajte v izredno podrobni sliki. Edge LED za visok kontrast slike - Privoščite si izboljšano intenzivnost barv, visok kontrast in večjo energijsko učinkovitost zaslona tanke zasnove. Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti. Pripravljeno za brezžično internetno povezavo - Zaradi podpore za brezžično povezavo LAN lahko dodate Sonyjev adapter USB Wi-Fi® UWA-BR100 in vzpostavite brezžično povezavo z internetnim usmerjevalnikom. Na velikem zaslonu si oglejte najboljše spletne vsebine - Televizor povežite z internetom in pretakajte celozaslonske internetne videoposnetke ali obiskujte družabne spletne strani (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme). Podpira video in glasovne klice s storitvijo Skype™ - Dodajte kamero z glasovnim upravljanjem in mikrofon ter v naslanjaču udobno opravljajte brezplačne klice Skype™ s prijatelji in sorodniki. Prek zaslona televizorja brskajte po internetu - S preprostim spletnim brskalnikom obiskujte najljubše spletne strani in brskajte po internetu (prikaz vdelanih videoposnetkov ni podprt). Televizor upravljajte z brezplačnimi aplikacijami za mobilni telefon - Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik televizorja ali drugi zaslon za predvajanje spletnih videoposnetkov s predstavnostnim daljinskim upravljalnikom (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme). Poiščite podrobnosti o TV-glasbi - Vam je všeč skladba v TV-oddaji, ki jo gledate? Na daljinskem upravljalniku pritisnite "TRACK ID", da samodejno pridobite vse podrobnosti o skladbi. Pridobite vse podrobnosti o filmu, ki ga gledate - Z iskanjem videoposnetkov lahko pridobite podrobne informacije o igralcih in snemalnih ekipah filmov in TV-oddaj, ki jih gledate....

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (6 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Sony
  • 3D: Ne
  • Diagonala zaslona: 32,1" - 37"
  • Kontrast: 3.001 - 10.000
  • LAN: Ne
  • Ločljivost: Full HD

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 6 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com