ZDRAVNIK JE REKEL, DA JE PSIHOSOMATSKO...

Znamka / dobavitelj: Knjige Založba Temza
23,81 €
Cena brez DDV: 21,74 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

Avtor: Gitta Hauch

O knjigi

Bolečine v trebuščku, glavoboli, motnje hranjenja ... Takšne težave pri dojenčkih in otrocih lahko izvirajo iz psihičnih in čustvenih obremenitev. Uradna medicina se velikokrat ukvarja le z odpravljanjem telesnih simptomov, pozablja pa na resnične vzroke zanje. Pri tem priskoči na pomoč psihoterapevtka Gitta Hauch, ki skozi veselo, pisano in živahno terapijo predstavlja nove možnosti za zdravljenje ter poudarja medsebojno sodelovanje tako otroka kot njegovih staršev in terapevta. Psihosomatiko v knjigi najprej odkrivamo skupaj z namišljenima staršema, sledi preprost in jasen opis klinično-teoretičnega ozadja, vseskoz


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: SVT2853

S točkami zvestobe do popustov: 2 točki.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

ZDRAVNIK JE REKEL, DA JE PSIHOSOMATSKO...

Avtor: Gitta Hauch

O knjigi

Bolečine v trebuščku, glavoboli, motnje hranjenja ... Takšne težave pri dojenčkih in otrocih lahko izvirajo iz psihičnih in čustvenih obremenitev. Uradna medicina se velikokrat ukvarja le z odpravljanjem telesnih simptomov, pozablja pa na resnične vzroke zanje. Pri tem priskoči na pomoč psihoterapevtka Gitta Hauch, ki skozi veselo, pisano in živahno terapijo predstavlja nove možnosti za zdravljenje ter poudarja medsebojno sodelovanje tako otroka kot njegovih staršev in terapevta. Psihosomatiko v knjigi najprej odkrivamo skupaj z namišljenima staršema, sledi preprost in jasen opis klinično-teoretičnega ozadja, vseskozi pa se o temi učimo še s številnimi primeri iz prakse, ki bralcu približajo potek diagnostike in terapije.

O avtorici:

Gitta Hauch (1953, Nemčija) je psihoterapevtka za otroke in mladostnike. Izobraževala se je v ergoterapiji, bobath konceptu senzorični integracijski terapiji, integrativni terapiji, travmatologiji in treningu metode EMTC. Je vodja oddelka za psihosomatiko otrok in mladostnikov na kliniki sv. Vincencija v nemškem mestu Coesfeld.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Založba Temza

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com