SAJ NI KONEC SVETA

Znamka / dobavitelj: Knjige Založba Eno
7,00 €
Cena brez DDV: 6,39 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

Avtor: Joan Borysenko

O knjigi

Knjiga dr. Joan Borysenko, svetovno priznane strokovnjakinje za stres, zdravje in človeške zmožnosti, je prava zbirka orodja, nujna za pogumen vstop in delovanje v prihodnosti.

Nov svet se poraja s pospešeno hitrostjo in nekateri se mu bomo prilagajali bolje in hitreje kot drugi. Prožni ljudje vzletijo, drugi se vdajo, prvi postanejo prihodnost, medtem ko se drugi oklepajo preteklosti, izgubljajo upanje in zdravje. Dobra novica je, da prožnost ni genetsko darilo, namenjeno le nekaterim, ampak veščina, ki jo je mogoče hitro razumeti, vaditi in obvladati. Ko se spremembe in negotovost stopnjujejo, je nujno, da se soo


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: SVT4672

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

SAJ NI KONEC SVETA

Avtor: Joan Borysenko

O knjigi

Knjiga dr. Joan Borysenko, svetovno priznane strokovnjakinje za stres, zdravje in človeške zmožnosti, je prava zbirka orodja, nujna za pogumen vstop in delovanje v prihodnosti.

Nov svet se poraja s pospešeno hitrostjo in nekateri se mu bomo prilagajali bolje in hitreje kot drugi. Prožni ljudje vzletijo, drugi se vdajo, prvi postanejo prihodnost, medtem ko se drugi oklepajo preteklosti, izgubljajo upanje in zdravje. Dobra novica je, da prožnost ni genetsko darilo, namenjeno le nekaterim, ampak veščina, ki jo je mogoče hitro razumeti, vaditi in obvladati. Ko se spremembe in negotovost stopnjujejo, je nujno, da se soočimo z resničnostjo, delujemo, poiščemo globlji pomen v življenju, se pogosto smejemo in obvladamo improvizacijo.

Knjigo sem napisala, da bi vam pomagala premagati strah, ublažiti stres in spoznati, kako mislijo in delujejo prožni, ustvarjalni ljudje. Čeprav tvegam, da bom zvenela preroško, sem prepričana, da bo v naslednjih nekaj letih potekal nekakšen nov naravni izbor med ljudmi. Svetu bodo zavladali optimistični ljudje, odporni na stres. In ko se bosta sprememba ter negovotost stopnjevali, kar je zelo verjetno, bodo ljudje, ki so dovzetnejši za stres, vedno manj sposobni tekmovati. Zavzemite svoje mesto v novem svetu, ki se pojavlja.

Obseg: 184 strani

Vezava: trda

Osnovne lastnosti

  • Popularnost med podobnimi ponudbami: 23 mesto.
  • Znamka / dobavitelj: Založba Eno

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com