KAKO ZMANJŠATI PORABO ANTIBIOTIKOV SVT2510

Znamka / dobavitelj: Knjige Brez znamke
10,00 €
Cena brez DDV: 9,13 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

Avtorici: Adriana Dolinar in Sanja Lončar

O knjigi

Nimamo nič proti antibiotikom. Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z antibiotiki je ravno v tem, da se ne zavedamo njegovega pomena in dragocenosti. Sodijo med najmočnejša zdravila, ki jih imamo na voljo, z njimi pa ravnamo, kot bi bili bomboni. Uporabljati bi jih morali, ko je življenje v nevarnosti, dejansko pa jih uporabljamo za vsako malenkost in pogosto narobe. Težave, s katerimi se srečujemo danes, so posledica napačne in prekomerne ušporabe antibiotikov. Nepremišljenost v njihovi uporabi pa dobiva tudi razsežnosti nove nevarnosti za naše zdravje in zdravje pla


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: SVT2510

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

KAKO ZMANJŠATI PORABO ANTIBIOTIKOV SVT2510

Avtorici: Adriana Dolinar in Sanja Lončar

O knjigi

Nimamo nič proti antibiotikom. Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z antibiotiki je ravno v tem, da se ne zavedamo njegovega pomena in dragocenosti. Sodijo med najmočnejša zdravila, ki jih imamo na voljo, z njimi pa ravnamo, kot bi bili bomboni. Uporabljati bi jih morali, ko je življenje v nevarnosti, dejansko pa jih uporabljamo za vsako malenkost in pogosto narobe. Težave, s katerimi se srečujemo danes, so posledica napačne in prekomerne ušporabe antibiotikov. Nepremišljenost v njihovi uporabi pa dobiva tudi razsežnosti nove nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta. Prekomerna uporaba je pripeljala do vseh večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti, ter pojava novih nevarnih in proti antibiotikom odpornih bakterij. Namesto v slepo ulico zapeljite v smer zdravja. Naučite se panmetno uporabljati probiotike in naravne antibiotike. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.

V priročniku boste našli konkretne napotke, v primeru težave z dihali, težav s sečili, vnetja ušes, težav s prebavili in kako pravilno razumeti in obvladati vročino.

Če boste že morali zaužiti antibiotike, preberite, kaj morate storiti, da bi stranska škoda bila čim manjša.

Priročnik Kako zmanjšati porabo antibiotikov, avtoric Adriane Dolinar in Sanje Lončar, je praktični vodnik z uporabnimi nasveti.

Kdaj antibiotiki ne pomagajo?

Kako jih pravilno uživamo, da so stranski učinki čim manjši?

Kako probiotiki delujejo namesto antibiotikov?

Kako pravilno uporabljamo probiotike?

Kako na naraven način premagamo težave, ki so doslej zahtevale uporabo antibiotikov?

Posebnost priročnika so natančni nasveti, kako lahko uporabimo zeliščno terapijo, inhalacijo, dieto, hidroterapijo, masažo in akupresuro pri težavah z dihali, s prebavili, vnetjih sečil in ušes.

Posebnost so tudi natančni napotki, kako pravilno ravnati z vročino. Kako jo čim prej dvigniti, da lahko opravi svojo nalogo in kako jo potem čim prej znižati, da ne izčrpava telesa.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Brez znamke

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com