Garmin kolesarski števec Edge 800 HR + CAD

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 (3 ocen)
Znamka / dobavitelj: Kolesarska oprema Garmin
415,81 €
Cena brez DDV: 340,83 €
36 x 14,34 €
hiter kredit do 84 obrokov

Edge 800 nadaljuje serijo izjemnih GPS naprav Garmin, namenjenih kolesarjem. Na dotik občutljiv zaslon in prenovljen uporabniški vmesnik olajša in pohitri uporabo naprave – sedaj dosežete več z manj pritiski na tipke. Lahek, vodotesen in robusten, Edge 800 uporabnikom prikazuje razdaljo, hitrost, nadmorsko višino, GPS položaj in še veliko drugih podatkov.

Edge 800 sta priložena Garminova senzor srčnega utripa in senzor hitrosti/kadence, podpira pa tudi dodatne senzorje moči ANT+ drugih proizvajalcev. Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s tehnologijo HotFix omogoča zanesljiv sprejem signala GPS satelitov ter


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: 1108512

S točkami zvestobe do popustov: 42 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Garmin kolesarski števec Edge 800 HR + CAD

Edge 800 nadaljuje serijo izjemnih GPS naprav Garmin, namenjenih kolesarjem. Na dotik občutljiv zaslon in prenovljen uporabniški vmesnik olajša in pohitri uporabo naprave – sedaj dosežete več z manj pritiski na tipke. Lahek, vodotesen in robusten, Edge 800 uporabnikom prikazuje razdaljo, hitrost, nadmorsko višino, GPS položaj in še veliko drugih podatkov.

Edge 800 sta priložena Garminova senzor srčnega utripa in senzor hitrosti/kadence, podpira pa tudi dodatne senzorje moči ANT+ drugih proizvajalcev. Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s tehnologijo HotFix omogoča zanesljiv sprejem signala GPS satelitov ter omogoča še hitrejše prvo iskanje signala. Edge 800 vas opozori, če ob začetku vožnje štoparica ne teče. Vgrajen je tudi termometer, s katerim  Edge spremlja nihanje temperature. Nosilec Edge 800 lahko namestite na krmilo ali nosilec krmila.

Za izračun kalorij uporablja napredno formula podjetja FirstBeat, ki za izračun uporablja tudi podatke srčnega utripa – tako je izračun porabljenih kalorij vedno natančen.

Ko s treningom končate, lahko posnetek treninga prenesete na računalnik in ga analizirate. Edge je združljiv s programom Training Center in spletno stranjo Garmin Connect. S programom Training Center lahko shranjujete in analizirate podatke o treningu, ravno tako pa tudi načrtujete vadbo. Garmin Connect je spletna stran, namenjena analizi, shranjevanju in izmenjavi podatkov. Tu lahko shranjujete vaše opravljene poti in treninge, jih urejate ter jih posredujete ali omogočite ogled drugim uporabnikom spletne aplikacije Garmin Connect.

Robustno, vodotesno ohišje je narejeno tako, da vas lahko na kolesu brez skrbi ujame dež ali zapeljete v blato. Širok temperaturni razpon delovanja, na soncu berljiv zaslon in dolga avtonomija baterije omogočajo tudi rabo po dolgih gorsko-kolesarskih turah.

Za dodatno motivacijo je poskrbljeno s pomočjo spletnega portala www.garmin-izziv.si. To je prva spletna tekma v Sloveniji, kjer imajo tekmovalci in uporabniki izdelkov Garmin priložnost, da s svojimi treningi sodelujejo v Garmin Izzivu za privlačne nagrade. Seštevajo se dosežki v teku, kolesarstvu, pozimi pa tudi v teku na smučeh.

Edge 800 ima slovenske menije, nanj pa lahko namestite dodatno cestno kartografijo Evrope ali bivše Jugoslavije (AdriaRoute) ter topografsko karto TOPO Slovenija.

Glavne tehnične lastnosti:

◦Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik s sistemom HotFix
◦Izboljšano usmerjanje za kolo
◦Podpira Garmin Custom Maps in satelitske posnetke BirdsEye
◦Spremljanje treninga in napredka: prikazuje podatke (vključno s hitrostjo, razdaljo, časom, srčnim utripom, kadenco, nadmorsko višino, močjo, položajem in drugo)
◦Načrtovanje naprednih treningov in tekmovanje proti posnetkom starih voženj - Virtualni Partner
◦Na dotik občutljiv zaslon diagonale 6,6 cm (2,6 palca)
◦Enostaven in prilagodljiv uporabniški vmesnik – enostavno iskanje in prikaz pomembnih podatkov
◦Prenos in analiza podatkov na Garmin Connect – prikaz podatkov in pregled voženj na različnih zemljevidih
◦Reža za microSD kartice omogoča enostavno razširitev pomnilnika in uporabo različnih zemljevidov
◦Napreden izračun kalorij preko podatkov srčnega utripa
◦Nova oblika, lažji
◦Na soncu viden zaslon
◦Funkcije treninga: Virtualni Partner, intervalni trening, proge, opozorila, načrtovani treningi
◦Samodejna nastavitev časovnega pasu
◦Barometrični višinomer: za natančen in hiter prikaz sprememb višine
◦Trening v območjih: območja srčnega utripa, moči
◦Brezžična tehnologija ANT+ – brezžična povezava s priloženim senzorjem srčnega utripa in kolesarskim senzorjem hitrosti/kadence GSC 10 ter dodatnimi senzorji moči ANT+ drugih proizvajalcev
◦Baterija: polnilna litij-ionska
◦Avtonomija baterije: do 15 ur
◦Vodotesen po standardu IPX7 (1 m vode 30 minut)
◦Teža: 98 g
◦Velikost zaslona: 3,8 x 5,6 cm; diagonala 6,6 cm (2,6 palca), ločljivost 160 x 240 točk
◦Velikost: 5,1 x 9,3 x 2,5 cm
◦Temperaturni razpon delovanja: -20°C do 60°C

Osnovni komplet:
Naprava, 220V napajalnik, premium senzor srčnega utripa, senzor hitrosti/kadence, nosilec za na kolo, USB kabel, navodila za uporabo.

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
    5,00 (3 ocen)
  • Popularnost med podobnimi ponudbami: 27 mesto.
  • Znamka / dobavitelj: Garmin

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate
5,00 na podlagi 3 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com