Schulte Elektrotechnik Električna instalacija Vtič EVOlineR,črn Črna

10,96 €
Cena brez DDV: 8,98 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
EVOline® Plug je vtič popolnoma nove oblike. Njegova prednost je zelo majhna debelina. Ker je tako ozek, ga lahko brez težav priključite na električno vtičnico, pohištvo pa boste končno lahko potisnili popolnoma do stene. Ta vtič predstavlja veliko prednost predvsem za vse naprave, ki jih vgradite v pohištvo, od predmetov za osvetlitev pa vse do uporabnih naprav kot so npr. HiFi-naprave ali televizorji. Vtič EVOline® Plug tudi v kuhinji nudi številne prednosti, saj se priključne vtičnice ponavadi nahajajo na zgornjem delu stene, viseče omarice pa so v številnih primerih nameščene prenizko. V teh primerih je vtič EVOline® Plug optimalna rešite
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: CO611487

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Schulte Elektrotechnik Električna instalacija Vtič EVOlineR,črn Črna

EVOline® Plug je vtič popolnoma nove oblike. Njegova prednost je zelo majhna debelina. Ker je tako ozek, ga lahko brez težav priključite na električno vtičnico, pohištvo pa boste končno lahko potisnili popolnoma do stene. Ta vtič predstavlja veliko prednost predvsem za vse naprave, ki jih vgradite v pohištvo, od predmetov za osvetlitev pa vse do uporabnih naprav kot so npr. HiFi-naprave ali televizorji. Vtič EVOline® Plug tudi v kuhinji nudi številne prednosti, saj se priključne vtičnice ponavadi nahajajo na zgornjem delu stene, viseče omarice pa so v številnih primerih nameščene prenizko. V teh primerih je vtič EVOline® Plug optimalna rešitev. Ploščati vtič EVOline® Plug pa skriva še dodatno prednost: Njegov sprednji del je premičen, kar pomeni, da pri odstranjevanju vtiča EVOline® Plug iz električne vtičnice skoraj več ne potrebujete nobene moči. Ko ga vlečete iz vtičnice, se s svojo vzvodno močjo sam iztisne iz nje. Predvsem za otroke in starejše osebe to predstavlja veliko olajšanje, saj je dandanes običajne vtiče pogosto mogoče izvleči samo z naporom.

Oprema:


  • Pohištvo lahko postavite tik ob steno kljub vtiču

  • Vtič izvlečete iz vtičnice brez napora

  • Debel samo 5 mm

  • Osnovne lastnosti

    • Znamka / dobavitelj: Schulte Elektrotechnik

    Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


    Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com