Vtič Schulte Elektrotechnik EVOlineR, bel

10,96 €
Cena brez DDV: 8,98 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €

EVOline® je vtič popolnoma nove oblike. Njegova prednost je zelo majhna višina. Ker je tako ozek, ga lahko brez težav priključite na električno vtičnico, pohištvo pa boste še vedno lahko potisnili popolnoma do stene. Ta vtič predstavlja veliko prednost predvsem za vse naprave, ki jih vgradite v pohištvo, od predmetov za osvetlitev pa vse do uporabnih naprav kot so na primer HiFi-naprave ali televizorji. Vtič EVOline® tudi v kuhinji poskrbi za številne prednosti, saj se priključne vtičnice ponavadi nahajajo na zgornjem delu stene, viseče omarice pa so v številnih primerih nameščene preni


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: CO611488

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Vtič Schulte Elektrotechnik EVOlineR, bel

EVOline® je vtič popolnoma nove oblike. Njegova prednost je zelo majhna višina. Ker je tako ozek, ga lahko brez težav priključite na električno vtičnico, pohištvo pa boste še vedno lahko potisnili popolnoma do stene. Ta vtič predstavlja veliko prednost predvsem za vse naprave, ki jih vgradite v pohištvo, od predmetov za osvetlitev pa vse do uporabnih naprav kot so na primer HiFi-naprave ali televizorji. Vtič EVOline® tudi v kuhinji poskrbi za številne prednosti, saj se priključne vtičnice ponavadi nahajajo na zgornjem delu stene, viseče omarice pa so v številnih primerih nameščene prenizko. V teh primerih je vtič EVOline® optimalna rešitev. Vtič EVOline® pa skriva še dodatno prednost: prednji del vtiča je premičen, kar pomeni, da pri odstranjevanju ploščatega vtiča EVOline® iz električne vtičnice skoraj ne potrebujete nobene moči več – ko ga izvlečete iz električne vtičnice, se s svojo vzvodno močjo sam iztisne iz vtičnice. Predvsem za otroke in starejše osebe to predstavlja veliko olajšanje, saj je dandanes običajne vtiče pogosto mogoče izvleči samo z uporabo sile.

Oprema:

  •  
  • Pohištvo lahko postavite tik ob steno kljub vtiču
     
  • Vtič izvlečete iz vtičnice brez napora
     
  • Debel samo 5 mm

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Schulte Elektrotechnik
  • Vrsta: Vtiči, vtičnice

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com