Monokristalne miniaturne solarne celice YH-75X90 Conrad

Znamka / dobavitelj: Hobiji in prosti čas Conrad
13,94 €
Cena brez DDV: 11,43 €
Kupujete več?
Hiter kredit do 84 obrokov
za naročila nad 100,00 €
Te miniaturne solarne celice so idealne tako za eksperimentiranje kot tudi za napajanje malih porabnikov, ki je neodvisno od električnega omrežja, ali za polnjenje akumulatorjev. Za doseganje želene napetosti in toka lahko module preprosto povežete posamezno ali tudi vzporedno oz. zaporedno. Na hrbtni strani najdete ustrezne spajkalne ploščice. Te miniaturne solarne celice so na voljo v mono- in polikristalni izvedbi. Pri tem so monokristalne celice enotne temne barve in so sestavljene iz enotnega silicijevega kristala. V primerjavi s polikristalnimi celicami s prepoznavno kristalno strukturo imajo monokristalne celice malce boljši izkoristek
Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: CO191347

S točkami zvestobe do popustov: 1 točko.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Monokristalne miniaturne solarne celice YH-75X90 Conrad

Te miniaturne solarne celice so idealne tako za eksperimentiranje kot tudi za napajanje malih porabnikov, ki je neodvisno od električnega omrežja, ali za polnjenje akumulatorjev. Za doseganje želene napetosti in toka lahko module preprosto povežete posamezno ali tudi vzporedno oz. zaporedno. Na hrbtni strani najdete ustrezne spajkalne ploščice. Te miniaturne solarne celice so na voljo v mono- in polikristalni izvedbi. Pri tem so monokristalne celice enotne temne barve in so sestavljene iz enotnega silicijevega kristala. V primerjavi s polikristalnimi celicami s prepoznavno kristalno strukturo imajo monokristalne celice malce boljši izkoristek.

Oprema:


  • Idealne za eksperimentiranje ali za napajanje, ki je neodvisno od omrežja

  • Na voljo v mono- in polikristalni izvedbi

  • Osnovne lastnosti

    • Popularnost med podobnimi ponudbami: 20 mesto.
    • Znamka / dobavitelj: Conrad

    Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


    Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com