SONY DSC-W230L moder digitalni fotoaparat LO69RVX47ZOU

Znamka / dobavitelj: Digitalni fotoaparati Sony
173,84 €
Cena brez DDV: 142,49 €
12 x 17,13 €
hiter kredit do 84 obrokov
Kompakten in eleganten s fantastičnimi funkcijami za fotografiranje, ki so preproste za uporabo - IZVEDBA V MODRI BARVI.

Diaprojekcija visoke ločljivosti z glasbo omogoča zabaven prikaz fotografij z učinki in glasbo na zaslonu LCD ali televizorju HD. Inteligentno prepoznavanje prizorov fotografiranje poenostavi tako, da izbere najboljše nastavitve za težke pogoje, kot so portreti v somraku in prizori s protisvetlobo. Izboljšana funkcija Smile Shutter samodejno sproži zaklop, ko se oseba nasmehne: zdaj je to še enostavneje z nastavljivo stopnjo nasmeha. Izboljšano zaznavanje obrazov z izbiro prioritete otrok ali


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: LO69RVX47ZOU

S točkami zvestobe do popustov: 17 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

SONY DSC-W230L moder digitalni fotoaparat LO69RVX47ZOU

Kompakten in eleganten s fantastičnimi funkcijami za fotografiranje, ki so preproste za uporabo - IZVEDBA V MODRI BARVI.

Diaprojekcija visoke ločljivosti z glasbo omogoča zabaven prikaz fotografij z učinki in glasbo na zaslonu LCD ali televizorju HD. Inteligentno prepoznavanje prizorov fotografiranje poenostavi tako, da izbere najboljše nastavitve za težke pogoje, kot so portreti v somraku in prizori s protisvetlobo. Izboljšana funkcija Smile Shutter samodejno sproži zaklop, ko se oseba nasmehne: zdaj je to še enostavneje z nastavljivo stopnjo nasmeha. Izboljšano zaznavanje obrazov z izbiro prioritete otrok ali odraslih, hitro sledenje objektom za jasnejše portrete. Izhod HD za prikaz na televizorju HD (potreben je dodaten kabel). PhotoTV HD izboljša prikaz fotografij na združljivem televizorju BRAVIA. Ločljivost 12,1 milijona pik za zelo visoko kakovost slik in povečave brez izgube podrobnosti. Na voljo v več čudovitih barvah za usklajenost z vašim okusom. Objektiv Carl Zeiss® Vario-Tessar® s 4-kratnim optičnim zoomom in širokim kotom 30 mm za panoramske posnetke pokrajine in posnetke velikih skupin. Optični stabilizator slike SteadyShot, visoka občutljivost ISO 3200 in odpravljanje šuma Clear RAW za visokokakovostne slike z manjšo zamegljenostjo slike pri fotografiranju iz roke pri šibki svetlobi. Optimizator dinamičnega razpona z novim načinom Plus nastavi osvetlitev in kontrast pri prizorih z visokim kontrastom in s protisvetlobo. Procesor BIONZ za kakovostnejšo sliko, manj šuma in hitro fotografiranje. Programska oprema Picture Motion Browser omogoča enostavno upravljanje, iskanje in prikaz slik v računalniku. Velik 3-palčni (230.000 pik) zaslon Clear Photo LCD Plus s širokim kotom gledanja. Zabavne funkcije za retuširanje s fotoaparatom, vključno s prirezovanjem, odpravljanjem učinka rdečih oči in umetniškimi filtri.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Sony

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com