SONY DSC-W380B črn digitalni fotoaparat LO2IDS8UBAS2

Znamka / dobavitelj: Digitalni fotoaparati Sony
154,53 €
Cena brez DDV: 126,66 €
12 x 15,38 €
hiter kredit do 84 obrokov
Vrhunsko fotografiranje z neverjetno optično kakovostjo ob čudoviti ČRNI BARVI. 14,1 mil. pik, objektiv G (f/2,4) s 5x optičnim zoomom/širokim kotom 24 mm, video HD, 6,7 cm LCD. Slike izjemne visoke ločljivosti. Svetel objektiv za vrhunske fotografije pri šibki svetlobi. Fotografirajte izredno široke panoramske posnetke.

Ločljivost 14,1 milijona učinkovitih slikovnih pik za slike izjemno visoke kakovosti in povečave brez izgube podrobnosti. Objektiv G s 5-kratnim optičnim zoomom – visokokakovosten Sonyjev objektiv s širokim kotom 24 mm za skupinske in panoramske posnetke ter svetlo zaslonko f/2,4 za fotografiranje pri šibki svetlobi. Zmoglj


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: LO2IDS8UBAS2

S točkami zvestobe do popustov: 15 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

SONY DSC-W380B črn digitalni fotoaparat LO2IDS8UBAS2

Vrhunsko fotografiranje z neverjetno optično kakovostjo ob čudoviti ČRNI BARVI. 14,1 mil. pik, objektiv G (f/2,4) s 5x optičnim zoomom/širokim kotom 24 mm, video HD, 6,7 cm LCD. Slike izjemne visoke ločljivosti. Svetel objektiv za vrhunske fotografije pri šibki svetlobi. Fotografirajte izredno široke panoramske posnetke.

Ločljivost 14,1 milijona učinkovitih slikovnih pik za slike izjemno visoke kakovosti in povečave brez izgube podrobnosti. Objektiv G s 5-kratnim optičnim zoomom – visokokakovosten Sonyjev objektiv s širokim kotom 24 mm za skupinske in panoramske posnetke ter svetlo zaslonko f/2,4 za fotografiranje pri šibki svetlobi. Zmogljivi slikovni procesor BIONZ zagotavlja jasne in podrobne slike z nizko stopnjo šuma ter hitro in odzivno fotografiranje. 6,7 cm/2,7-palčni LCD – zaslon Clear Photo LCD (230.000 pik) omogoča predvajanje slike s čudovitimi podrobnostmi, visokim kontrastom in širokim kotom gledanja. S podporo za snemanje videa visoke ločljivosti 720p lahko snemate jasne videoposnetke visoke ločljivosti z bogatimi podrobnostmi in stereo zvokom s hitrostjo 30 sličic na sekundo: podpira predvajanje na televizorju visoke ločljivosti. Panoramsko fotografiranje - pritisnite sprožilo in premikajte fotoaparat: samodejno združi zaporedne posnetke in ustvari izredno široke panoramske slike. Samoportretni način zazna pravilno kompozicijo, ko fotoaparat držite v iztegnjeni roki, in samodejno sproži zaklop za pravilno zajemanje samoportretov. Dvojna tehnologija proti zamegljenosti - optični stabilizator slike SteadyShot in visoka občutljivost ISO 3200 z odpravljanjem šuma Clear RAW za vrhunske fotografije z manj zamegljenosti pri fotografiranju iz roke, tudi pri šibki svetlobi Inteligentni samodejni način samodejno prilagodi osvetlitev in druge nastavitve fotoaparata za optimalne rezultate v različnih situacijah pri fotografiranju. Tehnologija za zaznavanje obrazov samodejno nastavi ostrenje, osvetlitev in nastavitev beline za jasnejše portrete: možna je izbira prioritete za otroke ali odrasle. Funkcija Smile Shutter samodejno sproži zaklop, ko se oseba nasmehne: z nastavitvijo stopnje nasmeha in izbiro prioritete za otroke/odrasle. Optimizator dinamičnega razpona nastavi osvetlitev in kontrast za naravne rezultate pri prizorih z visokim kontrastom in portreti z osvetlitvijo iz ozadja. Izhod HD za predvajanje videoposnetkov in fotografij na televizorju visoke ločljivosti (potreben je dodatni kabel). PhotoTV HD izboljša prikaz fotografij na združljivem televizorju BRAVIA™. Diaprojekcija visoke ločljivosti z glasbo omogoča zabaven prikaz fotografij z učinki in glasbo na LCD-zaslonu ali televizorju HD. Način za preprosto fotografiranje - priročna uporaba za začetnike z enostavnim upravljanjem in jasnimi navodili na zaslonu. Vdelana programska oprema PMB Portable omogoča hitro in enostavno prenašanje na strani za izmenjavo slik, ko je fotoaparat povezan z računalnikom z internetno povezavo. Retuširanje s fotoaparatom - zabavne funkcije za retuširanje slik s fotoaparatom, vključno z obrezovanjem, odpravljanjem učinka rdečih oči in umetniškimi filtri.

Osnovne lastnosti

  • Znamka / dobavitelj: Sony

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem


Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com