Canon PowerShot SX210 IS zlat + darilo usnjena torbica Canon DCC-1500

star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
4,93 (15 ocen)
Znamka / dobavitelj: Digitalni fotoaparati Canon
162,57 €
Cena brez DDV: 133,25 €
12 x 16,11 €
hiter kredit do 84 obrokov

Canon PowerShot SX210 IS. S širokokotnim objektivom s 14-kratno optično povezavo, vgrajenim Canonovim optičnim stabilizatorjem slike, popolnoma ročnim upravljanjem in filmi v visoki ločljivosti pooseblja kompaktni PowerShot SX210 IS moč in slog.

28-mm širokokotni objektiv s 14x povečavo
PowerShot SX210 IS združuje kompaktno in majhno zasnovo ter 28-mm širokokotni objektiv Canon, ki je idealen za pokrajinske in skupinske posnetke. 14-kratna optična povečava omogoča, da prizor napolnite z oddaljenimi predmeti, optični stabilizator slike v 4 korakih pa prepreči zamegljenost slik zaradi tresenja fotoaparata v celotnem obsežne


Celoten opis ...

arrow_forwardPOIŠČI PODOBNE


Objavljena je zadnja znana cena. Ponudba trenutno ni na voljo. Če bo ponudba spet na voljo bodo podatki najprej objavljeni na tej strani.


Šifra izdelka: AVT095466

S točkami zvestobe do popustov: 16 točk.

emailPošlji in deli
Splača se pogledat tudi tole

Canon PowerShot SX210 IS zlat + darilo usnjena torbica Canon DCC-1500

Canon PowerShot SX210 IS. S širokokotnim objektivom s 14-kratno optično povezavo, vgrajenim Canonovim optičnim stabilizatorjem slike, popolnoma ročnim upravljanjem in filmi v visoki ločljivosti pooseblja kompaktni PowerShot SX210 IS moč in slog.

28-mm širokokotni objektiv s 14x povečavo
PowerShot SX210 IS združuje kompaktno in majhno zasnovo ter 28-mm širokokotni objektiv Canon, ki je idealen za pokrajinske in skupinske posnetke. 14-kratna optična povečava omogoča, da prizor napolnite z oddaljenimi predmeti, optični stabilizator slike v 4 korakih pa prepreči zamegljenost slik zaradi tresenja fotoaparata v celotnem obsežnem razponu povečave.

14,1 milijona slikovnih pik
Visoka ločljivost 14,1 milijona slikovnih pik vam omogoča tiskanje plakatov in ustvarjalno obrezovanje slik.

3,0-palčni zaslon PureColor II G LCD
Širok 3,0-palčni zaslon PureColor II G LCD je idealen za snemanje in predvajanje filmov visoke ločljivosti v širokem formatu. Sloj kaljenega stekla izboljša trdnost zaslona in zagotavlja visoko vidljivost tudi pri fotografiranju v svetlih okoljih.

Filmi v visoki ločljivosti
Ustvarjajte osupljive filme v visoki ločljivosti 720p s stereo zvokom in nato prek vgrajenih vrat HDMI fotoaparat priključite na združljiv televizor visoke ločljivosti. Dinamični stabilizator slike zagotavlja filme brez tresenja fotoaparata, optična povečava pa omogoča, da se približate predmetu. Pametni samodejni način – na voljo tudi pri snemanju filmov – zagotavlja najboljše rezultate za izbrani prizor.

Preprosto fotografiranje
Pametni samodejni način in način preprostega fotografiranja s tehnologijo zaznavanja prizorov ugotavljata svetlost, kontrast, oddaljenost in odtenek predmeta. Fotoaparat nato iz skupine 22 prizorov izbere primernega in uporabi optimalne nastavitve. Pametna osvetlitev z bliskavico nadzira jakost in uporabo bliskavice za naravne rezultate v različnih razmerah.

Tehnologija zaznavanja obrazov
Zbirka tehnologij za zaznavanje obrazov zazna do 35 obrazov v posnetku in prilagodi izostritev, osvetlitev ter nastavitve bliskavice in beline za naraven videz.

Pametni zaklop
Ta vsestranski način fotografiranja omogoča oddaljeno sprožitev posnetka z mežikom, nasmehom ali vstopom novega obraza v prizor.

i-Contrast
Med fotografiranjem in predvajanjem i-Contrast optimira dinamičen obseg in kontrast prizora – obdrži podrobnosti senčnih območjih in preprečuje preveliko osvetlitev svetlih območij.

DIGIC 4
Procesor DIGIC 4 zagotavlja podrobne in čiste slike tudi pri visokih hitrostih ISO. DIGIC 4 omogoča tudi izjemno hitro obdelavo, odzivno delovanje in servo samodejno ostrenje in osvetlitev za sledenje premikajočih se predmetov, tako da ostanejo izostreni in pravilno osvetljeni.

Ustvarjalni načini fotografiranja
Načini fotografiranja vključujejo ročni način, Av in Tv za popoln ustvarjalen nadzor, način za nizko osvetlitev ter načina učinka miniatur in ribjega očesa.

Osnovne tehnične lastnosti:
tipalo z 14.1 milijoni slikovnih pik
14x optična povečava s stabilizacijo slike
28mm široki kot
shranjevanje fotografij na kartice SD/SDHC
7,62cm barvni zaslon LCD II
snemanje filmov v HD formatu (1280x720)
ISO 80/100/200/400/800/1600
povezava USB 2.0 Hi-Speed, izhod AV, HDMI Mini
procesor DIGIC IV
samodejna bliskavica z možnostjo izklopa
makro način pri 0cm
hitrost zaklopa 15-1/3200 sekundo
fotografiranje v JPEG formatu
podpira Direct Print in PictBridge
napajanje: Li-ionska baterija NB-5L
garancija 1 leto

Uradna stran Canon PowerShot SX210 IS

Osnovne lastnosti

  • Ocena:
    star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
    4,93 (15 ocen)
  • Znamka / dobavitelj: Canon

Z oceno in mnenjem pomagaš drugim kupcem

star_rate star_rate star_rate star_rate star_half
4,93 na podlagi 15 ocen

Za komentiranje se morate prijavit v Enaa.com